Πεδουλάκης: Έγινε απλά το 1-0, τώρα ΟΑΚΑ για το δεύτερο

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την ομαδικότητα που έβγαλαν οι παίκτες του στον πρώτο τελικό κόντρα στον Ολυμπίακό στο ΣΕΦ, καθώς «αναμφίβολα οι 29 ασίστ συνιστούν ένα εντυπωσιακό νούμερο».

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Ξεκινήσαμε συγκεντρωμένα και δυνατά. Προηγηθήκαμε, βάλαμε προβλήματα με την άμυνά μας και βρήκαμε ρυθμό. Στο ροτέισον είχαμε κάποια προβλήματα. Οι 29 ασίστ είναι εξαιρετικές. Ο Παναθηναϊκός τους προηγούμενες μήνες έπαιζε ένα μπάσκετ που η μπάλα ήταν κολλημένη στο έδαφος. Αυτό το βγάζει στο γήπεδο».

«Χρειάζονται παιδιά που να μπορούν να βοηθήσουν στις περιστροφές. Ο Διαμαντίδης και ο Φώτσης έκαναν καταπληκτική δουλειά. Η πάσα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στο μπάσκετ. Κρατάω το πνεύμα, όμως. Τώρα λάθη σε κάποιο άλλο παιχνίδι θα γίνουν» συνέχισε ο Πεδουλάκης.

«Σήμερα προσπαθήσαμε να βάλουμε παιδιά που έχουν εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια. Ο Βασίλης (Χαραλαμπόπουλος) στάθηκε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Έγινε απλά το 1-0. Τώρα πάμε στο γήπεδό μας για το δεύτερο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, τον σεβόμαστε, είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα» πρόσθεσε

Για το λιγοστό χρόνο συμμετοχής των Ουίλιαμς και Ραντούλιτσα ανέφερε: «Ο Φελντέιν και ο Καλάθης ήταν σε πολύ καλή ημέρα. Ο Ουίλιαμς είναι μόλις δύο μήνες στην Ευρώπη. Χρειάζεται να προσαρμοστεί σε αυτά τα ειδικά σε τέτοια παιχνίδια. Σήμερα μάς πήγε έτσι το παιχνίδι. Έχουμε πάρα πολλά γκαρντ και σε κάποιο άλλο ματς ίσως δεν παίξει πολύ κάποιος άλλος».

Ως προς την ψυχολογική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού είπε: «Αν παρατηρήσετε το ρόστερ, θα δείτε πως ο Ολυμπιακός έχει περισσότερους "μπαρουτοκαπνισμένους" παίκτες. Άλλο όμως η κανονική περίοδος και άλλο οι τελικοί. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πλεονέκτημα στο πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση».
Πηγή: skai.gr