Απορρίφθηκαν οι εφέσεις για τις ποινές των Κάτσε, Μπαρμπόσα

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για μείωση των ποινών που επιβλήθηκαν σε Κάτσε και Μπαρμπόσα αντίστοιχα για τν αποβολή τους στο αγώνα των «Δικεφάλων», στην πρώτη αγωνιστική των play offs.

Αυτό σημαίνει συνεπώς, ότι ο Κάτσε θα εκτίσει τις εναπομείναντες δύο αγωνιστικές της ποινής του στα ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, ενώ ο Μπαρμπόσα, που εξέτισε τη μία από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του στον τελικό του Κυπέλλου, θα χάσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο την Παρασκευή και το ματς με τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα.

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 44/2016: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή ERGYS KACE κατά της υπ΄ αριθμ. 136/2016 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE.

Αριθμός απόφασης 45/2016: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή LEAL RODRIGUES BARBOSA MEAD κατά της υπ΄ αριθμ. 136/2016 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE.
Πηγή: soccerplus.gr