Μπεργκ: Να σκοράρω πολλά γκολ και στη νέα Λεωφόρο!

Πολλά γράφονται, άλλα τόσα λέγονται για το μέλλον του Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό. Βλέπετε, η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σουηδός και το EURO το οποίο έρχεται και θα συμμετάσχει ο άσος του Παναθηναϊκού, έχουν κάνει την… ποδοσφαιρική πιάτσα να «βουίζει» και να γίνεται λόγος για ενδεχόμενη πρόταση στο «τριφύλλι» για τον ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος, πάντως, με δηλώσεις του στο sportfm.gr εκφράζει την επιθυμία του να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει να… πυροβολεί τις αντίπαλες εστίες! Όπως, μάλιστα, τόνισε θέλει να το κάνει και στη νέα Λεωφόρο, από τα σχέδια της οποίας έχει εντυπωσιαστεί!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ στο sportfm.gr

Πώς σου φαίνονται τα σχέδια της νέας Λεωφόρου;

Νομίζω ότι δείχνει εκπληκτικό. Ελπίζω να τελειώσει στην ώρα του και να αρχίσουμε να παίζουμε εκεί. Δείχνει πραγματικά πάρα πολύ όμορφο. Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον σύλλογο αλλά και για την Ελλάδα, δεν υπάρχουν πολλά ωραία γήπεδα.

Περιμένεις την στιγμή που θα αγωνιστείς στο ανακαινισμένο γήπεδο;

Ελπίζω να σκοράρω πολλά γκολ στην νέα Λεωφόρο. Είναι πολύ σημαντικό που θα είναι στην ίδια περιοχή και φυσικά περιμένω να αγωνιστώ εκεί.

Άρα θα μείνεις και του χρόνου στον Παναθηναϊκό;

Ναι. Έχω συμβόλαιο άλλα δύο χρόνια, φυσικά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις πως έρχονται τα πράγματα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Πώς βλέπεις την συνέχεια των play off;

Σίγουρα είναι δύσκολα, αλλά έχουμε τις πιθανότητές μας. Πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ και μετά βήμα-βήμα να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι καθοριστικό και πρέπει να κερδίσουμε. Θα είναι ωραίο παιχνίδι.

Πώς νιώθεις που έχει βρει και πάλι τον καλό σου εαυτό και σκοράρεις συχνά;

Νιώθω καλά. Το ποδόσφαιρο έχει τα πάνω και κάτω. Απέναντι στον Πανιώνιο είχα ένα δοκάρι, το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ. Κάποιες φορές θα καταφέρεις να σκοράρεις, κάποιες άλλες όχι, είμαι χαρούμενος με το γκολ μου κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά όχι που δεν νικήσαμε.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr