Παναθηναϊκός: Έλα να φτιάξουμε τη νέα Λεωφόρο (video)

Το όραμα για τη νέα Λεωφόρο και το πλάνο για την ανακατασκευή του γηπέδου παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ηλίας Μιχαλαριάς, αλλά και οι υπεύθυνοι για την υλοποίηση του πρότζεκ, η εκπρόσωπος του αρχιτεκτονικού γραφείου Μαρία Κοκκίνου και η διευθύντρια μάρκετινγκ, Σελήνη Ευθυμίου

Παρόντες από το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν ο προπονητής της ομάδας Αντρέα Στραματσόνι και οι Μπεργκ, Λέτο, Ζέκα, Λαγός και Κοτσόλης, αλλά και παλιοί ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Το σλόγκαν της εκδήλωσης είναι «Έλα να φτιάξουμε τη νέα Λεωφόρο» και πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου προβλήθηκε ένα βίντεο που αφορούσε τα έργα.

«Θα φτιάξουμε πρώτα τις σουίτες για τις οποίες έχουμε πάρει 1 εκατ. ευρώ από φίλους της ομάδας που έχουν ήδη πάρει κάποιες σουίτες. Επίσης θα βελτιώσουμε την εξωτερική εικόνα του γηπέδου και στην συνέχεια θα φτιάξουμε μία ακόμα εξέδρα επί της οδού Τσόχα που θα χωράει 2400 οπαδούς», είπε αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου από το 1:00:00 και μετά:

Πηγή: skai.gr