Αναμένεται παρέμβαση της FIFA για να γίνει ο τελικός Κυπέλλου!

Η FIFA ενημερώθηκε για το ενδεχόμενο να μη γίνει ο τελικός Κυπέλλου Ολυμπιακού – ΑΕΚ με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή και για το παρασκήνιο αναφορικά με τους ορισμούς των διαιτητών καθώς και για τη συμφωνία Γκιρτζίκη-Υπουργείου που σύμφωνα με την πλευρά του Κοντονή δεν τηρήθηκε.

Με πρωτοβουλία της FIFA θα γίνουν επαφές την Παρασκευή (5/5) έως τις 12 το μεσημέρι, όπου και εκπνέει το τελεσίγραφο του Σταύρου Κοντονή, προκειμένου να βρεθεί λύση και να γίνει ο τελικός. Αυτή τη στιγμή η ΕΠΟ δείχνει ανυποχώρητη. Το ίδιο ανυποχώρητο είναι και το Υπουργείο που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποφασίσει τη μη τέλεση του τελικού.

Όλα συνεπώς είναι ανοιχτά, ενώ σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση και ο τελικός δεν γίνει, τότε θα επανέλθει αυτόματα η απειλή του GRexit διότι η συμφωνία Κυβέρνησης-FIFA-ΕΠΟ να επαναρχίσει και να ολοκληρωθεί ο θεσμός του Κυπέλλου θα έχει παραβιαστεί.

Σύμφωνα με το Υπουργείο υπεύθυνη είναι ΕΠΟ που παραβίασε τη συμφωνία με τους διαιτητές, ενώ σύμφωνα με την ΕΠΟ υπεύθυνο είναι το Υπουργείο.

Την ίδια στιγμή, ΑΕΚ και ΟΣΦΠ σφάζονται με διαρροές και ανακοινώσεις.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr