"Πήγαινε μεθυσμένος στις προπονήσεις της Λέστερ ο Βάρντι"

Ο αντιπρόεδρος της Λέστερ, Αϊγιαγάτ Στριβανταναμπράβχκα, αναφέρθηκε στη δύσκολη προσαρμογή του Τζέιμι Βάρντι στις «αλεπούδες» αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο διεθνής πλέον Αγγλος φορ, τον πρώτο καιρό πήγαινε μεθυσμένος στις προπονήσεις!

«Το 2012 δεν συμφωνούσα με την απόκτηση του Τζέιμι Βάρντι. Ρώτησα τους Νάιτζελ Πίρσον και Στιβ Γουόλς για αυτόν, τσέκαρα τις αναφορές από τους σκάουτς της και άρχισα να πιστεύω ότι θα ήταν μία καλή μεταγραφή αλλά έπρεπε να δώσω απάντηση στους οπαδούς που ρωτούσαν πώς είναι δυνατόν ένας παίκτης ο οποίος προέρχεται από ερασιτεχνική κατηγορία να αξίζει ένα εκατομμύριο λίρες» ανέφερε αρχικά ο Ταϊλανδός Στριβανταναμπράβχα μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του και συνέχισε:

«Την ημέρα που τον αγοράσαμε ήρθε σε εμένα και με ευχαρίστησε που του άλλαξα τη ζωή. Δεν είχε κερδίσει ποτέ τόσα χρήματα στη ζωή του και ήταν ενθουσιασμένος. Από το μηδέν ήταν στην Τσάμπιονσιπ. Άρχισε να πίνει κάθε ημέρα. Δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα για αυτό. Δεν το ήξερα μέχρι που είπε κάποιος ότι ερχόταν στις προπονήσεις ενώ ήταν ακόμα μεθυσμένος. Πήγα και του είπα: Θα σου διακόψουμε το συμβόλαιο και θα σε αφήσουμε ελεύθερο. Μην περιμένεις να κάνεις καλύτερη καριέρα. Έλεγε ότι δεν ήξερε πως να φερθεί και πως να διαχειριστεί τα πολλά χρήματα.

Τον ρώτησα αν αυτό του φαινόταν σωστό ή ήθελε πραγματικά να ακολουθήσει ένα νέο μονοπάτι. Τον έκανα να σκεφτεί πως θα ήθελε να είναι η ζωή του. Του είπα ότι επένδυσα σε εκείνον και ότι τον είχα εμπιστευθεί. Και κατάλαβε. Μετά από αυτή τη συζήτηση, έκοψε το ποτό και άρχισε να δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις. Η φυσική του κατάσταση δεν ήταν όπως είναι τώρα. Πιστεύαμε ότι θα είχε θεαματική πρόοδο, αλλά δεν είχαμε ιδέα για το πόσο καλός μπορούσε να γίνει. Τώρα έχει προσαρμοστεί, έχει δουλέψει πολύ στον τομέα της φυσικής κατάστασης και είναι διαφορετικός. και καλύτερος».
Πηγή: soccerplus.gr