Οι σκέψεις του Μάρκο Σίλβα για τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του νταμπλ, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Μάρκο Σίλβα έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα με τις οικογένειές τους και παράλληλα να ξεκουραστούν για τελευταία φορά φέτος εν όψει του σπουδαίου αγώνα με την «Ένωση».

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μάλιστα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, κάτι που διευκολύνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα με την οποία προτίθεται να παρατάξει τους Πειραιώτες στο ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σάββατο (07/05, 21:00).

Ο Σίλβα έχει κάποια ισχυρά «φαβορί» για το αρχικό σχήμα και πρόκειται για τους Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη και Ιντέγε. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα υπερασπιστεί ο Καπίνο ή Ρομπέρτο την «ερυθρόλευκη» εστία, με τους δύο τερματοφύλακες να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος προπονητής είχε τσεκάρει την ΑΕΚ στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο, όπου και θα παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση στο Περιστέρι.
Πηγή: skai.gr