Δυσφημεί την ΑΕΚ και την Ελλάδα ο Γκουστάβο Πογέτ

Με τα χειρότερα λόγια μίλησε στον ισπανικό Τύπο για την ΑΕΚ και την κατάσταση στην Ελλάδα, ο Γκουστάβο Πογέτ, αποτρέποντας όσους θέλουν να εργαστούν στη χώρα μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Periodico De Aragon»:

«Ο σύλλογος είχε υπαινιχθεί ότι επρόκειτο να ανανεώσω και ήθελε να μείνω, αλλά μετά είχαν περάσει δύο μήνες χωρίς να πουν τίποτα. Προσπάθησε ο ατζέντης μου να διαπραγματευτεί μαζί τους για καλό ή για κακό, και να ξέρουμε κάτι στα σίγουρα, αλλά δεν ήθελαν να μου κάνουν μια προσφορά και μου είπαν να περιμένω να τελειώσουν το πλέι-οφ, δηλαδή μέχρι τις 29 Μαΐου.

Τότε αποφάσισα να ενημερώσω τον σύλλογο πως δεν θα συνεχίσω και το είπα σε δημοσιογράφους μέσω μιας πολύ σωστής δήλωσης για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Μετά από αυτό όμως αποφάσισαν να με απολύσουν. Τίποτα περισσότερο.

Θα έπρεπε να πληρωθώ μέχρι την περασμένη Τρίτη για το υπόλοιπο της σεζόν και, όπως σε όλα τα πράγματα στην Ελλάδα στις δουλειές, δεν έχω πληρωθεί ακόμα. Φαντάζομαι ότι κάτι θα εφεύρουν και δεν θα με πληρώσουν. Αυτή είναι η επιβεβαίωση των όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα και ένα μήνυμα για τους ανθρώπους που μπορεί να πάνε να εργαστούν εκεί.

Έχω προσφορές από διάφορες χώρες μέχρι και από την Κίνα. Το ωραίο είναι ότι προκύπτουν πράγματα και καλούμαι να πάρω αποφάσεις. Δεν θα ελεγα όχι σε ενδεχόμενη επιστροφή στην Premier League, αλλά αν μπορώ να επιλέξω, θα ήθελα να δουλέψω στην Ισπανία».
Πηγή: soccerplus.gr