Υπέρ "χορηγών" οι προσκλήσεις που έπρεπε να δοθούν στις ΕΠΣ

Aναστάτωση υπάρχει σε μερίδα Ενώσεων με αφορμή την οιονεί αυθαίρετη απόφαση του προέδρου της ΕΠΟ να παρακρατήσει υπέρ άλλων αποδεκτών μία από τις τρεις προσκλήσεις για τον τελικό κυπέλλου, ήτοι περίπου 55 προσκλήσεις, που βάσει της συμφωνίας με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Στ. Κοντονή, όπως αυτή δημοσιοποιήθηκε μέσω των ΜΜΕ, έπρεπε να δοθούν στις Ενώσεις.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ με έγγραφο, που έστειλε στις 27/4 στις Ενώσεις και δημοσιεύει το Soccerplus, ενημερώνει πως έκαστη «δικαιούται δύο προσκλήσεις για τον Τελικό αγώνα».

Η επιστολή του προέδρου της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Πρόεδρε

Λόγω της λήψης εκτάκτων μέτρων ασφαλείας ο Τελικός του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων 2015-2016 θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών με πολύ περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό η κάθε Ένωση δικαιούται δύο προσκλήσεις για τον Τελικό αγώνα. Οι προσκλήσεις θα είναι προσωπικές μη μεταβιβάσιμες και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο από μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Η είσοδος στο ΟΑΚΑ, όπου θα διεξαχθεί ο Τελικός, θα είναι δυνατή ΜΟΝΟ με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας».

Μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ και στον Τάσο Αντωνίνη, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μ. Γαβριηλίδης, υποστήριξε κατόπιν σχετικής ερώτησης ότι το θέμα των προσκλήσεων των Ενώσεων «θα το δει ο πρόεδρος» και ότι ο αριθμός των προκλήσεων στις Ενώσεις «παίζει» αφού πρέπει να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των χορηγών.

Όπως προαναφέραμε, υπάρχουν Ενώσεις, που ήδη έχουν ζητήσει απευθυνόμενες προς την ΕΠΟ αλλά και προς το Υπουργείο να τηρηθεί η συμφωνία και να πάρουν τον αριθμό των προσκλήσεων, που δικαιούνται βάσει της συμφωνίας, που έγινε.
Πηγή: soccerplus.gr