Φουλ επίθεση Παναθηναϊκού: Ψέματα και προπαγάνδα ο Ολυμπιακός

Με σκληρή ανακοίνωση απάντησε στον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός για όσα του καταλόγισε μετά τον τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών, δίνοντας τη δική του εκδοχή για όσα έγιναν.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΟΣΦΠ το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να ξοδέψει ένα μέρος των χρημάτων που κερδίζει (με τους γνωστούς τρόπους) από τη συμμετοχή της ποδοσφαιρικής του ομάδας στο Champions League, για να αγοράσει την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ελληνικού. Απώτερος στόχος του ήταν να προσπαθήσει να δημιουργήσει θέμα με το κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος", τον ιστορικό «Τάφο του Ινδού». Η απόδειξη για αυτό είναι ότι τώρα, αντί να χαρούν το πρωτάθλημα που αγωνιστικά κέρδισαν δίκαια (ενώ το κύπελλο το κέρδισαν άδικα) άρχισαν πάλι την προπαγάνδα.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας λοιπόν. Ο "Τάφος του Ινδού" και η Λεωφόρος δεν κλείνουν. Είναι η ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, είναι το πρώτο κλειστό γήπεδο στην Ελλάδα, που φτιάχτηκε όταν άλλοι έπαιζαν στα τσιμέντα, κάτω από τον ήλιο και φώναζαν γκοοολ όταν έμπαινε καλάθι. Είναι το γήπεδο μιας ρομαντικής εποχής, το κλειστό που θα θυμίζει πάντα σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους ότι κάποτε ο ελληνικός αθλητισμός ήταν καθαρός και έτσι θα ξαναγίνει μια μέρα!

Κι επειδή εμείς είμαστε Παναθηναϊκός και έχουμε μάθει να λέμε μόνο αλήθειες, στα ψέματα και στην προπαγάνδα απαντάμε τα εξής:

A) Tο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος" δεν πληροί τις προδιαγραφές για τη διεξαγωγή αγώνων βόλεϊ, λόγω ύψους και όχι για λόγους ασφάλειας, όπως ψευδώς αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΣΦΠ. Άλλωστε, αν εχθές είχαμε έλλειψη ασφάλειας, τι έχουμε στο ΣΕΦ που έχουν πέσει μολότοφ πίσω από τον πάγκο;

B) H προσωρινή διακοπή του χθεσινού αγώνα και η επακόλουθη εκκένωση των κερκίδων δεν έγινε λόγω δήθεν επεισοδίων, όπως προσπαθεί να περάσει η ερυθρόλευκη προπαγάνδα. Αν δεν το θυμάστε, διαβάστε το φύλλο αγώνα που αναφέρει σαφώς ότι ο μοναδικός λόγος που διεκόπη προσωρινά το παιχνίδι ήταν ότι ακουγόταν το σύνθημα "Κουντούρη μπ.... π....γιέ δολοφόνε".

Γ) Ουδείς παρείσακτος "εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο", όπως αναφέρεται ψευδώς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΣΦΠ. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν μόνο μέλη της Διοίκησης και τα άτομα που εξαρχής είχε δηλωθεί ότι θα μεριμνούν για την ασφάλεια, όπως και έκαναν. Κι αν έπεσαν ελάχιστα αντικείμενα, παρά πολύ κακώς έγινε αυτό και το καταδικάζουμε, αλλά σίγουρα ήταν λιγότερα από όσα έπεσαν στον πρόσφατο παιχνίδι βόλεϊ ανδρών ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ, στο οποίο έγινε πράγματι και εισβολή οπαδών και για όλα αυτά ο ΟΣΦΠ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Αναφερόμενοι ωστόσο σε παρείσακτους, περιμένουμε από τη διοίκηση του ΟΣΦΠ να μας ενημερώσει για τα εξής:

Α) Ποιο είναι το όνομα του στελέχους της ομάδας τους που πριν τον αγώνα πέταξε προκλητικά τα λάβαρα του Παναθηναϊκού στον κάδο των σκουπιδιών μπροστά στη κερκίδα των οπαδών μας, προσπαθώντας προφανώς να προκαλέσει επεισόδια.

Β) Με ποια ιδιότητα καθόταν στον πάγκο της ομάδας τους.

Γ) Γιατί δεν ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα.

Δ) Για όνομα του Θεού, κανείς ποτέ δεν χτύπησε κανένα μέλος της αποστολής του ΟΣΦΠ όπως ψευδώς έγραψε στο Facebook ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΣΦΠ. Περιμένουμε να ανακαλέσει άμεσα, αλλιώς θα τα πούμε στα δικαστήρια. Λάσπη στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να ρίχνει κανείς!

Ε) Είναι θράσος και αχαριστία να διατυπώνονται, επίσης στην ιστοσελίδα του ΟΣΦΠ, παράπονα για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Όχι μόνο γιατί, όπως επίσης αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, το γήπεδο εκκενώθηκε, με προσπάθειες αποκλειστικά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. (Άλλωστε οι δικοί μας φίλαθλοι δεν συνηθίζουν να κρύβονται πίσω από κουρτίνες.) Αλλά και γιατί επαναλαμβάνουμε ότι φροντίσαμε να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα κανένα μέλος της αποστολής του ΟΣΦΠ, όσο προκλητική και αν ήταν η συμπεριφορά του. Κι όταν λέμε κανένα, εννοούμε κανένα.

- Ούτε η προπονήτρια του ΟΣΦΠ που σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα "Φως των Σπορ" είχε κάνει αισχρές και υβριστικές δηλώσεις εναντίον του Παναθηναϊκού.

- Ούτε το στέλεχος του ΟΣΦΠ που πέταξε τα λάβαρα του Παναθηναϊκού και προς το παρόν παραμένει άγνωστο ποια άλλη ιδιότητα έχει.

- Ούτε η γενική διευθύντρια του ΟΣΦΠ που όταν δεν μιλούσε στο κινητό μπαινόβγαινε ανενόχλητη στον αγωνιστικό χώρο (τόσο… αντίξοες συνθήκες επικρατούσαν) και με διάφορους θεατρινισμούς προκαλούσε συνεχώς τον κόσμο.

- Ούτε οποιοδήποτε άλλο μέλος της αποστολής του ΟΣΦΠ.

Όλα αυτά τα έκαναν για να πέσει κάποιος στην παγίδα και μετά να βρουν πάτημα να λένε ότι πρέπει να κλείσει ο Τάφος του Ινδού. Όμως δεν τους πέρασε και δεν θα τους περάσει!

Και κάτι τελευταίο. Γνωρίζουμε καλά ότι πολλοί στον ΟΣΦΠ και πρώτες οι αθλήτριες του, που επαναλαμβάνουμε ότι μέσα στο γήπεδο έπαιξαν καλύτερα στο πρωτάθλημα, αναρωτιούνται για κάτι: πώς είναι δυνατόν μετά από αήττητη πορεία και κατάκτηση κυπέλλου να παίζουν τελικό πρωταθλήματος μπροστά σε 100 άτομα, αλλά μετά από ήττα με 37 πόντους, ο Παναθηναϊκός να παίζει σε κατάμεστο κλειστό;

Τους απαντάμε με μια αναφορά στο μέλλον. Εμείς θα συνεχίσουμε την τίμια και καθαρή προσπάθειά μας σε όλα τα αθλήματα και εσείς συνεχίστε να ξοδεύετε τα χρήματα που σας φέρνουν τα πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο, που όλος ο κόσμος γνωρίζει πλέον πώς τα κατακτάτε. Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή και θα είμαστε πάντα εδώ, διοίκηση και κόσμος ΕΝΑ. Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον, ό,τι κι αν κάνετε, αργά ή γρήγορα η τάξη στον ελληνικό αθλητισμό θα αποκατασταθεί.
Πηγή: skai.gr