Κλείσιμο

Κοντονής: Δεν θα αρθεί η απόφαση για την παύση του Κυπέλλου

Αμετακίνητος στην απόφασή του να διακοπεί το Κύπελλο εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, κάνοντας λόγο για "σοβαρό κίνδυνο για την δημόσια τάξη και την κοινωνική ειρήνη".

Ο κ. Κοντονής στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο κόκκινο" είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

Για την συνάντηση με τους μεγάλους: "Ενώ είχε προσωπικά διερωτηθεί ο κ. Μαρινάκης αν μπορεί να συμμετέχει στην συζήτηση, το πρωί της Πέμπτης 24ης Μαρτίου υπήρξε επανατοποθέτηση της εισαγγελίας και προσωπικά του κ. Ντογιάκου, όσον αφορά το ζήτημα των περιοριστικών όρων του κ. Μαρινάκη, ως εκ τούτου η συζήτηση ματαιώθηκε. Εμείς κάναμε το βήμα και προσκαλέσαμε τους προέδρους, η συνάντηση όμως δεν έγινε και όχι εξαιτίας ημών".

Για την διακοπή του Κυπέλλου: "Δεν θα αρθεί η απόφαση για την παύση του Κυπέλλου Ελλάδος. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την δημόσια τάξη και την κοινωνική ειρήνη. Η απόφαση είναι πολιτική καθώς δεν είναι δυνατόν να συσσωρεύεται αρνητικό φορτίο σε μια κρίσιμη περίοδο για την χώρα".

Για το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ και των Ενώσεων: "Εδώ και πολλά χρόνια συντηρείται αυτό το σύστημα (οι εκλογές από τις Ενώσεις των Ποδοσφαιρικών Σωματείων), με την αγαστή συνεργασία και των πολιτικών κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τα οποία κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια και βρίσκονται σε καθεστώς μόνιμης διαπλοκής".
Πηγή: soccerplus.gr