Πήρε βαθμό στους Ζωσιμάδες ο Πανιώνιος, 1-1 με τον ΠΑΣ

Πιο κοντά στην είσοδό του στα play-offs βρίσκεται ο Πανιώνιος. Οι "κυανέρυθροι" έδειξαν χαρακτήρα για ακόμη μία αγωνιστική και κατάφεραν να φύγουν με έναν βαθμό από τους "Ζωσιμάδες" (1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα).

Ο "Αγιαξ της Ηπείρου" μπλόκαρε τα ατού των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ιλιτς στο 23’ (έκανε λανθασμένη εκτίμηση και ο Διούδης).

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Ναδάλες στο 67΄για να κάνουν δύο τα τέρματά τους, με τον Πανιώνιο να βγαίνει πιο παθιασμένος από ένα δίλεπτο που είχε μία αποβολή για κάθε μία ομάδα (στο 76’ αποβλήθηκε ο Μανιάς για τον ΠΑΣ, ενώ στο 78’ ο Ρισβάνης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους «κυανέρυθρους» με δέκα παίκτες).

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης ισοφάρισε με τον Καραμάνο στο 84’, με τον Περιστερίδη να αρνείται ένα δεύτερο γκολ στον επιθετικό του Πανιωνίου στο 92’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης):
Περιστερίδης, Λίλα, Μανιάς, Ναδάλες (90' Γιάκος), Ακόστα, Καρανίκας, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ίλιτς (90' Ηλιάδης).

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (64' Χαλκιαδάκης), Μπακασέτας, Καθάριος (59' Τζανδάρης), Μασούρας (46' Ανσαριφάρντ), Καραμάνος.
Πηγή: soccerplus.gr