Super League: Με Ερνάνι ο Ολυμπιακός 2-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη

Την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να βάλει το πόδι στο γκάζι πέτυχε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» επικρατώντας 2-1 απέναντι στον Αστέρα.

Η ομάδα του Χάβου είχε τις ευκαιρίες με μεγαλύτερη το δοκάρι του Μάσα στο 43’, όμως οι Πειραιώτες είχαν την ουσία, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 37ο δευτερόλεπτο με τον Ερνάνι να εκμεταλλεύεται την όμορφη πάσα του Φορτούνη.

«Φωτιά» ήταν το ξεκίνημα και στο δεύτερο ημίχρονο για τους παίκτες του Σίλβα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έδωσε και πάλι τη λύση, με τον Κασάμι να είναι ο δημιουργός στο 49ο λεπτό. Τραυματίστηκε κι αντικαταστάθηκε ο Καπίνο στο 73’ από τον Ρομπέρτο. Το γκολ των Αρκάδων σημείωσε ο Δημούτσος με όμορφο σουτ λίγο πριν την… εκπνοή (90’).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας (Μάκης Χάβος):
Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γιαννούλης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Χαμντανί, Ιγκλέσιας (46’ Τσάβες), Δημούτσος, Μπερτόλιο, Νίκο Φερνάντες (63’ Στανισάβλιεβιτς), Μάσα (84’ Ιωαννίδης).

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο (73’ Ρομπέρτο), Ομάρ, Μαζουακού, Ντα Κόστα, Σιόβας, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης (63’ Τσόρι), Πάρντο (63’ Ντουρμάζ), Ερνάνι, Ιντέγε.

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης
Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Πηγή: soccerplus.gr