Κλείσιμο

Μεγάλο διπλό στην Τούμπα ο Ηρακλής, κέρδισε και το χειροκρότημα!

Στα χέρια του Ηρακλή κατέληξε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Σε ένα φοβερό ματς στην Τούμπα, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου βγήκε… νικήτρια στο ροντέο κι έφυγε με το πρώτο της «διπλό», 1-0, έπειτα από το 2003.

Χρυσός σκόρερ για τον Γηραιό ήταν ο Λεοζίνιο με υπέροχο πλασέ στο 73ο λεπτό. Νωρίτερα, στο 52’ ακυρώθηκε γκολ του Μυστακίδη ως οφσάιντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι στον Μπουλούτ 59΄. Με δέκα τελείωσε το ματς η ομάδα του Τούντορ λόγω αποβολής (σωστής) του Βίτορ για αντιαθλητικό χτύπημα στις καθυστερήσεις. Τραυματίας αποχώρησε ο Μπερμπάτοφ.

Φοβερή στιγμή μετά το τέλος του ματς, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να χειροκροτούν τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, που ανταπέδωσαν!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ):
Βελλίδης, Κίτσιου (64’ Χαρίσης), Τζαβέλλας, Χατζηισαϊας, Βίτορ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πέλκας, Λέοβατς (46’ Μυστακίδης), Σάμπο, Μπερμπάτοφ (79’ Γκολάσα).

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης (62΄ Ιντζόγλου), Λεοζίνιο (79’Πουρτουλίδης), Μπουλούτ (89’ Λουκίνας), Βέλλιος.
Πηγή: skai.gr