Κλείσιμο

Super League: "Καθάρισε" ο Παναιτωλικός, ισοπαλία στη Λέσβο

Πολύ όμορφα και δυνατά ήταν τα ματς ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Λεβαδειακό, αλλά και στην Καλλονή με τον Πανιώνιο. Η ομάδα του Αγρινίου πήρε τους 3 βαθμούς, ενώ Καλλονή και Πανιώνιος έμειναν στο "Χ" αλλά και οι δύο μπορούσαν να κερδίσουν.

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 2-0

Ο Παναιτωλικός σε έναν κρίσιμο αγώνα με τον Λεβαδειακό στην έδρα του επέστρεψε στις νίκες και τα θετικά αγωνιστικά δείγματα γραφής.

Πρώτα γκολ του Μουνιός με την φανέλα του που έδωσε και τη νίκη με 2-0 (σ.σ. σκόραρε στο 62' και το 93'), ο οποίος αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του Γιάννη Μαντζουράκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης):
Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κάπελ, Αλεξίεβιτς (46’ Μουνιός), Ουάρντα (90' Κουτρομάνος), Μαρκόφσκι (72’ Φερέιρα)

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Βερέμκο, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μερεμπασβίλι (74’ Μίνγκας), Μαχαμάτ (82' Ντομοβτσίσκι), Μάντζιος, Ατζαγκούν, Μπεν.

Καλλονή - Πανιώνιος 1-1

H Καλλονή και o Πανιώνιος έπαιξαν ένα καταπληκτικό παιχνίδι που έληξε ισόπαλο (1-1) αλλά σε κρατούσε σε αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Οι «κυανέρυθροι», που προηγήθηκαν με το 7ο γκολ του Ανσαριφάρντ στο 29’ και ισοφαρίστηκαν στο 45’ από τον Αναστασιάδη, δεν ήταν καλοί, απέδειξαν, όμως, πως ακόμα και έτσι, δεν χάνουν!

Οι νησιώτες, στον αντίποδα, τα έδωσαν όλα στο δεύτερο ημίχρονο, έχασαν ένα… τσουβάλι γκολ, πραγματοποιώντας την καλύτερή τους εμφάνιση στη φετινή Super League, αλλά δεν πήραν την πολυπόθητη νίκη και πλέον δεν ξέρουμε πώς θα καταφέρουν να σωθούν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Καλλονή (Νίκος Καραγεωργίου):
Δαύκος, Μίκιτς, Βαλιός (37’ Γεωργίου), Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Ελλακόπουλος (85’ Σπυρόπουλος0, Μανούσος, Φαβάλι, Μάρκοβιτς (74’ Κάρλσον).

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος (83’ Τζανδάρης), Χαλκιαδάκης (72’ Μπακασέτας), Μπαργκάν (63’ Καραμάνος), Ανσαριφάρντ.
Πηγή: soccerplus.gr