Master Ref: Σωστές οι αποβολές παικτών του ΟΣΦΠ και το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ

Σ’ ένα ντέρμπι με πολλές φάσεις, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ο διαιτητής Καλογερόπουλος είχε σύμφωνα με τον κριτή του «Master Ref», Ναούμ Νιντιούρη στο soccerplus, σωστές και λάθος υποδείξεις, οι οποίες, ωστόσο, δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα.

Ακολουθεί η κριτική του κ. Μιντιούρη για τον αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-0:

«Μέτρια η παρουσία του Καλογερόπουλου στο ΟΑΚΑ. Προσπάθησε να αποδώσει δικαιοσύνη, αλλά έκανε λάθη. Βέβαια, η διαιτησία του δεν ήταν καταδικαστική για κάποια από τις δύο ομάδες, υπό την έννοια ότι δεν επηρέασε το αποτέλεσμα.

- Στην φάση του 29’ ο Ζουκουλίνι βρήκε την μπάλα και ο Μαζουακού του πάτησε το πόδι. Ηταν πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, που κακώς δεν δόθηκε.

- Στο πρώτο ημίχρονο ο Δημητριάδης έκανε δύο λάθη στο. Στο 32’ ο Μπαρμπόσα καλυπτόταν, οπότε κακώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ενώ στο 41’ ο Ζουκουλίνι ήταν ακάλυπτος, οπότε κακώς δεν υποδείχθηκε οφσάιντ.

- Η αποβολή του Μποτία στο 47’ ήταν σωστή. Το μαρκάρισμά του στον Αραβίδη ήταν απρόσεκτο. Τον ανέκοψε με πρόθεση, καθώς ο επιθετικός της ΑΕΚ έβγαινε σε προφανή θέση για γκολ.

-Σωστά ο Καλογερόπουλος έδωσε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο 76’ και απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Μιλιβόγεβιτς, καθώς ανέκοψε την πορεία της μπάλας, η οποία είχε πορεία προς την εστία με το χέρι. Βέβαια, η εκτέλεση του πέναλτι, έπρεπε να επαναληφθεί, καθώς παίκτες και των δύο ομάδων μπήκαν στην περιοχή.

-Στο 84’ ο Ντίντακ θα έπρεπε να δει κόκκινη κάρτα γιατί χτύπησε με τις τάπες τον Ντομίνγκες, ενώ στο 86’ η δεύτερη κίτρινη στον Γκάλο είναι τραβηγμένη».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,00

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr