Nέα καταγγελία από Γκιρτζίκη για "νεκροκεφαλές" και "γκράνκασες"!

Σε ρόλο «serial hunter» ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γ. Γκιρτζίκης, φέρεται να έκανε, σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, επώνυμη καταγγελία στους υπεύθυνους άσκησης πειθαρχικών διώξεων της ΕΠΟ, για τις δηλώσεις στις οποίες προέβη ο Δ. Μελισσανίδης, μετά τον αγώνα ΑΕΚ-Ξάνθη 2-1 στις 9.1.2016.

Μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ o κ. Μελισσανίδης είχε δηλώσει: «Λίγα ψωμιά τους έμειναν. Οι πονηροί που τους ξέρει όλη η Ελλάδα. Δεν γίνεται να διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο νεκροκεφαλές και γκρανκάσες. Ηρθε η ώρα τους. Εχουν τελειώσει και το ξέρουν».

Ο κ. Γκιρτζίκης ζήτησε να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη κάνοντας λόγο για στοχοποίηση.

Όμως η καταγγελία μπήκε από του "ποδοσφαιρκούς εισαγγελείς" στο αρχείο.

Αυτή είναι τέταρτη καταγγελία που κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος δείχνει μια εξαιρετική ευαισθησία, σε όσους ασκούν δημόσια κριτική, που είναι αναντίστοιχη με την «ευαισθησία», που έχει δείξει η ΕΠΟ σε σοβαρές περιπτώσεις διαφθοράς στο ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γκιρτζίκης φέρεται να ζήτησε με προσωπικές επώνυμε καταγγελίες, να ασκηθεί έφεση κατά της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας, που απήλλαξε την ΑΕΚ για την ανακοίνωση που εξέδωσε στις 21.8.2015, να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για τις δηλώσεις του κ. Μελισσανίδη για τους διαιτητές, που σε λίγους μήνες θα σφυρίζουν για να παιρνούν τα τρένα, και να ασκηθεί, όπως κι έγινε, πειθαρχική δίωξη κατά του Παναθηναϊκού, λόγω της από 29.1.2016 διαρροής που χαρακτήριζε «αετομάτη» τον διαιτητή Παπαδόπουλο.

Πραγματικά το έργο του προέδρου της ΕΠΟ με τις κοπές πίτας και τις επώνυμες καταγγελίες στους «ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς» κατά ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, είναι τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα φορτωμένο...
Πηγή: soccerplus.gr