Κλείσιμο

Κύπελλο: Αγχωτική πρόκριση στα ημιτελικά για τον κακό ΠΑΟΚ

Το τελευταία εισιτήριο για τους "4" του Κυπέλλου πήρε ο ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" δεν πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες του Πανιωνίου (0-0), με το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Νέα Σμύρνη να του δίνει την πρόκριση.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Πανιώνιος έχασε δύο καλές ευκαιρίες, με τον Βελλίδη να διώχνει δύσκολα το σουτ του Μπακασέτα (21’), ενώ ο Μασούρας δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση στο 28ο λεπτό.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι "κυανέρυθροι" μπήκαν δυναμικά, με τον Μασούρα να μην μπορεί να νικήσει τον Βελλίδη στο 47’, ενώ στην επόμενη φάση ο Ανσαριφάρντ προτίμησε να σουτάρει αντί να πασάρει στους αμαρκάριστους Μασούρα και Καραμάνο, με την τελική κατάληξη να μην τον δικαιώνει.

Σταδιακά, ο ΠΑΟΚ έβγαλε μία μικρή αντίδραση, με τον Διούδη να αρνείται το γκολ στους Μακ (76’) και Κάτσε (77’), με τις δυνατές μονομαχίες να ξεχωρίζουν μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Σκόνδρας, Τζιόλης (Κάτσε 46'), Τσίμιροτ, Πέλκας, Αθανασιάδης (Γκολάσα 46'), Μπερμπάτοφ, Μακ.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Οικονόμου (Τασουλής 84') , Κόρμπος, Ρισβάνης, Βλάχος, Σιώπης, Τζανδάρης (Καθάριος 80'), Μασούρας (Μπαργκάν 61'), Μπακασέτας, Καραμάνος, Ανσαριφάρντ.
Πηγή: soccerplus.gr