Κύπελλο Ελλάδος: Πέρασε στους "4" ο ΟΣΦΠ, 1-1 στην Τρίπολη

Χωρίς να πατήσει γκάζι, αφού το είχε κάνει για τα καλά στο πρώτο ματς στο Φάληρο (5-0), ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και συνεχίζει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Καλύτερο ξεκίνημα για τους Πειραιώτες, που όμως είδαν τους παίκτες του Τερεζόπουλου να πετυχαίνουν τον αιφνιδιασμό με κεφαλιά του Ιγκλέσιας στο 20’. Στη συνέχεια κυριάρχησαν δυνατά μαρκαρίσμα, απ’ τα οποία θα μπορούσε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Τσιμίκας. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο επόπτης υπέδειξε –λανθασμένα- τον Γιάννου σε θέση οφσάιντ, ακυρώνοντας γκολ για τους γηπεδούχους.

Mε τους βοηθούς, Βερρή και Κασσαβέτη, να... βλέπουν ό,τι θέλουν (μεταξύ άλλων βγήκε κακώς τετ-α-τετ ο Γιάννου, κόπηκε δύο φορές –η μία για εκατοστά- λανθασμένα ο Κολοβός) συνεχίστηκε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός απάντησε με όμορφη κεφαλιά του Ντα Κόστα (54’), αλλά δεν βρήκε διάρκεια στην καλή απόδοσή του.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Τερεζόπουλος):
Θεοδωρόπουλος, Γιαννούλης, Αλόκο, Τριανταφυλλόπουλος, Μουκάμ, Δημούτσος (54’ Χαμντανί), Ντουντού, Ιγκλέσιας, Μάσα (72’ Ίγκορ), Τσοκάνης, Γιάννου (76’ Ιωαννίδης)

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Τσιμίκας (46’ Σάλιακας), Ντα Κόστα, Βούρος, Σαλίνο, Μπουχαλάκης (90' Λάτσι), Κασάμι, Σεμπά, Κολοβός, Φουστέρ (90' Μανθάτης), Πουλίδο
Πηγή: skai.gr