Με την πλάτη στον τοίχο ο Τούντορ, δεν γλιτώνει την τιμωρία ο ΠΑΟΚ

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ για τον Ιγκόρ Τούντορ, ύστερα από τη χθεσινή ισοπαλία του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον Ατρόμητο μέσα στην Τούμπα για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μάλιστα ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ξέσπασε μετά το τέλος του ματς. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κροάτης βγήκε από τα αποδυτήρια συνοδεία σεκιούριτι και ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τους οπαδούς να τον ζητούν να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Τούντορ δυσκολεύτηκε να φτάσει μέχρι το αυτοκίνητο του μαζί με τους συνεργάτες του και να αποχωρήσει από την Τούμπα.

Πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι γίνεται σύσκεψη κορυφής κατά την οποία θα συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα, μία απόφαση που θα παρθεί συνολικά και όχι μόνο από τον Ιβάν Σαββίδη.

Τα πράγματα όμως για τον Τούντορ δεν είναι καλά, αφού θα τεθούν επί τάπητος όλα τα φλέγοντα ζητήματα όπως η εικόνα και τα αποτελέσματα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, η διαχείριση του Μπερμπάτοφ και οι συχνοί τραυματισμοί άλλων παικτών.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από χθες το βράδυ, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη η παραμονή του Κροάτη στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει και με τιμωρία της έδρας του, αφού μετά το τέλος του ματς ο Λαζαρίδης (είχε πετύχε το 1-1 για τον Ατρόμητο) δέχθηκε αντικείμενο στο κεφάλι.Τα πάντα έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα.
Πηγή: skai.gr