Κύπελλο Ελλάδος: "Καθάρισε" την πρόκριση ο ΟΣΦΠ, 5-0 τον Αστέρα

Την παρουσία του στα ημιτελικά του Κυπέλλου φαίνεται πως "κλείδωσε" ο Ολυμπιακός, καθώς διέλυσε 5-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γ. Καραϊσκάκης", με τη ρεβάνς στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας να είναι τυπική διαδικασία.

Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν πολύ καλά στο ματς και άνοιξαν το σκορ με τον Ιντέγε στο 13ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν και προσπάθησαν να σκοράρουν με τους Χαμντανί και Ιγκλέσιας, όμως ο Καπίνο ήταν σε ετοιμότητα. Βέβαια, το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με γκολ των Πειραιωτών, με δράστη και πάλι τον Ιντέγε (41’).

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με ακόμα ένα τέρμα για τον Ολυμπιακό, με τον Φορτούνη να κάνει το 3-0 στο 50’. Ο Αστέρας Τρίπολης άγγιξε το γκολ στο 54’, όμως ο Καπίνο απέκρουσε την κεφαλιά του Μπερτόλιο, με την μπάλα να χτυπά και στο δοκάρι.

Στη συνέχεια οι Αρκάδες κατέρρευσαν, με τους γηπεδούχους να διαμορφώνουν το τελικό 5-0 με τους Φορτούνη (64’) και Πάρντο (79’).

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Σίλβα):
Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ (74' Μανιάτης), Φορτούνης (71' Φουστέρ), Πάρντο, Ντουρμάζ (80' Κολοβός), Ιντέγε.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (67' Κιτόκο), Σανκαρέ, Γκοϊάν (57' Ζησόπουλος), Γιαννούλης, Χαμντανί, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μάσα, Στανισάβλιεβτς (46' Μπερτόγλιο), Γιάννου.
Πηγή: soccerplus.gr