Γκιρτζίκης: Δεν ξέρω τι θα γίνει με το θέμα του Μποροβήλου

Συνάντηση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, είχε στο γραφείο του ο Σταύρος Κοντονής, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να επισημαίνει στον πρόεδρο της ΕΠΟ για το γεγονός ότι διαιτητές και παρατηρητές δεν σημειώνουν στο φύλλο αγώνα και στις εκθέσεις τους αντίστοιχα όσα γίνονται στα γήπεδα, όπως η ρίψη αναπτήρα σε ποδοσφαιριστή του Πλατανιά στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στα Περιβόλια.

Επιπλέον, ο κ. Κοντονής ενημέρωσε τον κ. Γκιρτζίκη για το βούλευμα που έστειλε προκειμένου να διαπιστωθούν κωλύματα από την ΕΠΟ και τη Super League σε όσους θεσμικούς έχουν παραπεμφθεί με βούλευμα σε δίκη για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων της περιόδου 2008-11, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15/04.

Σε σχετική ερώτηση, ο πρόεδρος της ΕΠΟ απάντησε ότι δεν γνωρίζει αν θα συζητηθεί το θέμα του Γιώργου Μποροβήλου στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ενώ για την συνάντησή του με τον Υφυπουργό Αθλητισμού δήλωσε τα εξής:

"Κάναμε μία θεσμική συνάντηση με τον κ. Κοντονή. Συζητήσαμε για θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν προβλήματα στο κομμάτι της διαιτησίας. Γίναμε και θα γίνουμε ακόμα πιο αυστηροί".
Πηγή: soccerplus.gr