Κύπελλο Ελλάδος: "Τσέκαραν" εισιτήρια για τους "8" Αστέρας και Ηρακλής

Ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ηρακλής "τσέκαραν" τα εισιτήριά τους για τους "8" του Κυπέλλου, αφήνοντας έξω ΑΕΛ και Βέροια αντίστοιχα.

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 3-0

Μετά την εύκολη επικράτησή του στη Λάρισα με σκορ 3-0, ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε άλλη μία άνετη επικράτηση επί της ΑΕΛ στο "Θ. Κολοκοτρώνης" (3-0) και προκρίθηκε χωρίς προβλήματα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι Αρκάδες "καθάρισαν" την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο με τα τέρματα των Στανισάβλιεβιτς (13’) και Χαμντανί (28’), με τον Μάσα να διαμορφώνει στο 84’ το τελικό σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ορισμένες ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως δεν τα κατάφεραν

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτόκο, Αλόκο, Ζησόπουλος, Γιαννούλης (78’ Παντελιάδης), Χαμντανί, Τορμένα, Στανισάβλιεβιτς (57’ Μάσα), Μούκαμ, Τσοκάνης, Παπαδόπουλος (69’ Γκρόσιος).

ΑΕΛ (Ντόστανιτς): Kαβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (61’ Χάμος), Κρητικός, Μαρουκάκης (73’ Κάπος), Μπουντόπουλος (61’ Χοτζάλι), Ροβίθης.

Ηρακλής - Βέροια 1-0

Ενα γκολ του Απόστολου Βέλλιου στο 72ο λεπτό ήταν αρκετό στον Ηρακλή για να επικρατήσει της Βέροιας και στο "Καυτανζόγλειο" (1-0) και να "σφραγίσει" το εισιτήριο του για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο "Γηραιός" δημιούργησε αρκετές φάσεις για να σκοράρει νωρίτερα, όμως ο Ελληνας επιθετικός έδωσε την λύση με ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 90’ έχασε την ευκαιρία της χρονιάς, καθώς έστειλε την μπάλα εκτός γηπέδου προ κενής εστίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρακλής (Παπαδόπουλος):
Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Καρασαλίδης, Πασάς (76’ Κυριακίδης), Βέλλιος, Ρομάνο (60’ Μπουλούτ), Τσιλιανίδης (88’ Πουρτουλίδης).

Βέροια (Γεωργιάδης): Λόπεζ, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Νέτο, Σιόντης, Μαραγκός (76’ Νάστος), Αρτσε, Μαγέφκσι (72’ Κόλα), Ναζλίδης, Γεωργιάδης, Αμπντού (79’ Μελικιώτης).
Πηγή: soccerplus.gr