Μπάχαλο σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος με πρωταγωνιστή τον Κατίδη (upd)

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Γιώργος Κατίδης είναι ο ποδοσφαιριστής που έπαιζε με άλλο δελτίο και ήρθε στα χέρια με αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ, του Άρη, της Βέροιας και του Λεβαδειακού είναι εκείνος που προκάλεσε τα σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Αγ. Λουκάς - Πυρσός Πετριάς, για τη Β' κατηγορία της Πέλλας.

Ο Γιώργος Κατίδης, που έχει φορέσει τη φανέλα και της Εθνικής Νέων, αγωνίζεται στην ομάδα του Αγίου Λουκά (ουσιαστικά χωρίς δελτίο!) και στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Πυρσό ήρθε σε συμπλοκή με αντίπαλο ποδοσφαιριστή μετά από σκληρό μαρκάρισμα. 

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο παίκτης αφορούν στα αδικήματα για σωματικές βλάβες, στο νόμο περί αθλητισμού, αλλά και για εξύβριση, όλα πλημμεληματικού χαρακτήρα. Ο Κατίδης έχει δηλωμένη κατοικία εκείνη της γιαγιάς του, ωστόσο προφανώς βρίσκεται σε άλλο σπίτι περιμένοντας να λήξει το αυτόφωρο, κάτι που θα γίνει σήμερα το βράδυ.

Σύμφωνα, πάντως, με δηλώσεις ενός εκ των εμπλεκομένων στο περιστατικό, ο Κατίδης χτύπησε έναν ποδοσφαιριστή αντιδρώντας σε σκληρό μαρκάρισμα, ενώ το παιχνίδι έγινε μπάχαλο με την είσοδο οπαδών στο γήπεδο που επιτέθηκαν σε άλλους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα και οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει να αγωνιστεί ο Κατίδης στο συγκεκριμένο παιχνίδι  διότι ο Αγ. Λουκάς δεν συμπλήρωνε ούτε 11άδα. Είναι χαρακτηριστικό η ομάδα του χωριού του Κατίδη ξεκίνησε το ματς με 9 παίκτες που έγιναν 11 μετά την έναρξη του αγώνα, αφού ήρθαν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές.
Πηγή: Πηγή: sdna.gr