Κλείσιμο

Κύπελλο Ελλάδος: "Καθάρισε" την ΑΕΛ και την πρόκριση ο Αστέρας (vid)

Την παρουσία του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Αστέρας Τρίπολης από το πρώτο κιόλας ματς κόντρα στην ΑΕΛ, στη Λάρισα.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έπαιξε στο «AEL FC Arena»... «τόσο όσο» χρειάστηκε για να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα με μια «καθαρή» νίκη με σκορ 0-3.

Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι είχαν τις περισσότερες φάσεις στο παιχνίδι και την κατοχή μπάλας υπέρ τους για περίπου μια ώρα αγώνα, οι Αρκάδες ήταν αυτοί που αξιοποίησαν και τις τρεις κλασικές ευκαιρίες τους, κάνοντας απλώς διαχείριση του αποτελέσματος στο υπόλοιπο ματς.

Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό με όμορφο σουτ ο Γιαννούλης. Η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως τα «χάλασε» στην τελική προσπάθεια και είδε τον Φούντα στο 65ο λεπτό να ελαχιστοποιεί τις ελπίδες της για να πάρει το εισιτήριο. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μουκάμ στις καθυστερήσεις.

Η Λάρισα φωνάζει για μια φάση πέναλτι που δεν της δόθηκε.

Οι συνθέσεις:

Λάρισα (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (68' Κουτσιανικούλης), Ουρτάδο (75' Ουρτάδο), Πάτο, Μπουντόπουλος (57' Μαρουκάκης), Μπόγιοβιτς.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Γιαννούλης, Σανκαρέ, Αλόκο, Κιτοκό, Ντουντού (25' Χαμντανί), Κουρμπέλης (78' Τορμένα), Δημούτσος (46' Φούντας), Τσοκάνης, Μούκαμ, Παπαδόπουλος.

Πηγή: skai.gr