Οργή Τζόρτζεβιτς: Όποιος θέλει, να φύγει

Έξαλλος ήταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (70-69) την οποία δεν την άξιζε η ομάδα του, όπως παραδέχθηκε!

Ο Σάλε εξέφρασε ανοικτά δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά ορισμένων παικτών του (τους οποίους δεν κατονόμασε) και ουσιαστικά… τους άνοιξε την πόρτα «να φύγουν, αν δεν θέλουν να είναι εδώ»!

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα, άσχετο με το σημερινό παιχνίδι. Όσοι παίκτες δεν θέλουν να παίζουν, να φύγουν, η πόρτα είναι ανοικτή. Παίκτες που τους παίρνουν τηλέφωνο οι μάνατζερ τους, επειδή δεν παίζουν καλά, πριν από παιχνίδια δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην ομάδα. Είναι προσωπική ευθύνη του κάθε παίκτη να παίζει σε κάθε αγώνα, καλά και να τα δίνει όλα. Πρέπει να καταλάβουν όσοι φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τι σημαίνει να παίζεις για μια μεγάλη ομάδα. Αυτοί που δεν το καταλαβαίνουν δεν έχουν θέση εδώ. Σε ότι αφορά εμένα και την δική μου ομάδα, εγωισμός δεν υπάρχει. Πάνω απ’ όλους η ομάδα» τόνισε. 

Ο Σέρβος κόουτς μάλιστα προανήγγειλε εξελίξεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην ξαφνιαστείτε αν συμβούν κάποια πράγματα στην ομάδα»!

«Παίζεις σε μία μεγάλη ομάδα και όχι για να σκέφτεσαι το προσωπικό σου συμφέρον. Τεράστιο παράδειγμα ο Διαμαντίδης για τον τρόπο που παίζει τα τελευταία χρόνια» τόνισε. 
Πηγή: skai.gr