Mea culpa από την Super League και συνάντηση με τον ΠΣΑΠ

Συνάντηση όλων των εμπλεκομένων φορέων (ΕΠΟ, Super League, Football League, ΠΣΑΠ) στο θέμα του Εγγυητικού Ταμείου συγκάλεσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας για την Τρίτη (15/12, 11:00).

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή της η Super League χαρακτηρίζει «δίκαιο» το σχετικό αίτημα του συνδέσμου των ποδοσφαιριστών, μόλις μία μέρα πριν την έναρξη της προγραμματισμένης αποχής του ΠΣΑΠ.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η Super League, συμμεριζόμενη το καταρχήν δίκαιο αίτημα του Π.Σ.Α.Π. περί έναρξης λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου και παρά τη δεδομένη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, ανέλαβε σχετική πρωτοβουλία και συνεκάλεσε συνάντηση όλων των εμπλεκομένων φορέων για το εν λόγω ζήτημα (Ε.Π.Ο., Super League, Football League, Π.Σ.Α.Π.). Η εν λόγω συνάντηση, η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ., στα γραφεία της Ε.Π.Ο, αναμένεται να δρομολογήσει την έναρξη λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου".

Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε νωρίτερα ανακοίνωση υπέρ των θέσεων του ΠΣΑΠ, ενώ η ΕΠΟ έκανε τους ορισμούς των διαιτητών, κάτι που σημαίνει ότι οι ΠΑΕ απειλούνται με τιμωρία.
Πηγή: soccerplus.gr