Κύπελλο Ελλάδος: Νίκες για ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικό

O ΠΑΣ που τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, έφυγε από το Μενίδι με το τρίποντο, επικρατώντας με 2-1 του Αχαρναϊκού για 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. 1-0 ο Πανθρακικός τον Ολ. Βόλου.

Αχαρναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Οι Ηπειρώτες έφτασαν στο 1-0 στο 50’ με σκόρερ τον Γιάκο ο οποίος νίκησε τον Παγούδη με κοντινή προβολή. Η ισοφάριση ήρθε για τον Αχαρχναϊκό στο 65΄ με την κεφαλιά του Κωστόπουλου, ενώ το τελικό 2-1 σημείωσε για τον ΠΑΣ ΣΤΟ 89΄ ο Σαπαλίδης. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Πετράκη έφτασε τους 4 βαθμούς στον 1ο όμιλο του Κυπέλλου.

Αχαρναϊκός (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Μουστάκης, Σωτηράκος, Μωυσιάδης, Κωστόπουλος, Εμέκα, Μάρης, Αθανασίου (66' Παβίσεβιτς), Καλογερόπουλος (77' Ιωαννίδης), Φιγκέιρα (55' Ομπράντοβιτς), Ταμπάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Στρούνα (66' Τσουκαλάς), Μπέριος, Σκόνδρας (46' Τζημόπουλος), Ναδάλες, Κοζορώνης, Λίλα (77' Τσάβες), Σαπαλίδης, Ηλιάδης, Γιάκος, Φερφελής.

Πανθρακικός – Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Το τέρμα του Μεχία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήταν αρκετό για την ομάδα της Θράκης ώστε να πάρει το τρίποντο για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου.

Το ματς δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις αφού και οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν επικίνδυνες φάσεις μπροστά από τις αντίπαλες εστίες. Με την νίκη αυτή η ομάδα του Ελευθερόπουλου συνεχίζει να διατηρεί τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ζδράβος, Παπαχρήστος, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Σέτι, Μεχία, Μαρκόπουλος, Μάρτινς, Μουδούρογλου, Νικόλτσης.

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Δασκαλάκης, Χιντζίδης, Ζέρης, Καραμανλής, Νικολόπουλος, Τσιάρας, Κυζιρίδης, Σκοπελίτης, Κεσίδης, Διαμαντόπουλος, Τσιλιγκίρης
Πηγή: soccerplus.gr