Πρόεδρος ισπανικής ομάδας σε διαιτητές: Δεν θα φύγετε ζωντανοί

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Θέουτα με τη Χερένα για την 3η κατηγορία της Ισπανίας ο πρόεδρος της πρώτης απείλησε τους διαιτητές της αναμέτρησης ότι θα τους σκοτώσει!

"Θα σας σκοτώσω και τους τρεις. Θα σας περιμένω έξω και δεν θα βγείτε ζωντανοί. θα σας βγάλω το λαρύγγι", φέρεται να είπε ο Χοσέ Χιλ βάσει καταγγελιών των τριών ρέφερι, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Αλεχάνδρο Μαδίνα Μαρτίν να αναγκαστεί να διακόψει τον αγώνα, καθώς η αστυνομία δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει αίτημά του για προστασία στο γήπεδο.

Βέβαια, ο πρόεδρος της Θέουτα εμφανίστηκε εξοργισμένος σε τοπικά ΜΜΕ ότι θα ζητήσει την παρέμβαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ενώ χαρακτήρισε "παράνομη" την απόφαση του ρέφερι να μην ξεκινήσει το δεύτερο 45λεπτο.

"Δεν είναι λογικό αυτό που συνέβη. Ο διαιτητής έπαιξε με την ομάδα μας και με τους οπαδούς μας. Περίμενε μία ώρα κλεισμένος στα αποδυτήρια πριν αποφασίσει τελικά να διακόψει τον αγώνα. Απειλές μπορεί να ακούγονται πολλές κατά τη διάρκεια αγώνων, αλλά αυτός δεν είναι λόγος διακοπής. Θα υπερασπιστώ τα δικαιώματα της Θέουτα", ήταν τα λόγια του Χοσέ Χιλ.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr