"Βολές" του πρωθυπουργού της Γαλλίας κατά του Μπενζεμά!

Ξεκάθαρη θέση για την υπόθεση που έχει ταράξει τα νερά στο Γαλλικό ποδόσφαιρο και αφορά το σκάνδαλο με τον εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά και την εμπλοκή που φέρεται να έχει ο Καρίμ Μπενζεμά πήρε ο πρωθυπουργός της χώρας.

Ο Μανουέλ Βαλς τόνισε: «Ένας σπουδαίος αθλητής θα πρέπει να έχει και υποδειγματική συμπεριφορά. Αν όχι, τότε δεν έχει θέση στην εθνική ομάδα. Σε περίπτωση που ένας υπουργός αντιμετώπιζε τέτοιες κατηγορίες, δεν θα ήταν στην κυβέρνηση».

Ο Βάλς είναι γνωστό ότι έχει γεννηθεί στη Βαρκελώνη και έχει δηλώσει φίλαθλος της Μπαρτσελόνα και δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η στάση του έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Μπενζεμά αγωνίζεται στην Ρεάλ. Άλλωστε η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και ακόμα δεν έχει βγει απόφαση.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούνιο ο Βάλς είχε δεχτεί σκληρή κριτική, όταν χρησιμοποίησε το κυβερνητικό αεροσκάφος για να πάει στο Βερολίνο και να παρακολουθήσει με τους δυο γιους του τον τελικό του Champions League στον οποίο η Μπάρτσα αντιμετώπιζε τη Γιουβέντους.

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας σύμφωνα με άλλες πηγές, φέρεται να είχε ενοχληθεί με τη συμπεριφορά του Μπενζεμά, ο οποίος τη στιγμή της ανάκρουσης της Μασσαλιώτιδας πριν από το clasico του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στις 21 Νοεμβρίου, μια εβδομάδα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, φάνηκε αδιάφορος και μάλιστα, έφτυσε στο χορτάρι.
Πηγή: skai.gr