Απίστευτη καταδίωξη από πρόεδρο ΠΑΕ σε διαιτητή της Football League!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Κυριακή 29/11. Πρόεδρος ΠΑΕ, που για διάφορους λόγους έρχεται συχνά στην επικαιρότητα, «αγανακτισμένος» από τη διαιτησία διαιτητή της Football League, αποφάσισε να πάει στο σπίτι του (του διαιτητή), για να διαμαρτυρηθεί για την κατά την γνώμη του (του προέδρου) κακή διαιτησία σε βάρος της ομάδας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus η πρώτη στάση του προέδρου, φέρεται να έγινε στην περιοχή του Σχηματαρίου και συγκεκριμένα σε περίπτερο συμφερόντων παρατηρητή διαιτησίας της Super League, o οποίος όμως απουσίαζε αφού την ίδια ημέρα είχε οριστεί σε αγώνα.

Ο πρόεδρος βρήκε εκεί τον αδερφό του παρατηρητή διαιτησίας, από τον οποίο ζήτησε να μάθει τη διεύθυνση κατοικίας του διαιτητή που αναζητούσε. Ο αδερφός του παρατηρητή της Super League αρνήθηκε να δώσει πληροφορίες, αλλά ο πρόεδρος συνέχισε την αναζήτηση.

Ο διαιτητής Football League φέρεται να ειδοποιήθηκε και μετέβη σε παρακείμενη καφετέρια. Εκεί τον εντόπισε ο πρόεδρος, ο οποίος φέρεται να συνοδευόταν από δύο ακόμα άτομα. Παρουσία των θαμώνων της καφετέριας ο πρόεδρος επιτέθηκε φραστικά στο διαιτητή.

Μένει να δούμε αν από μέρους του διαιτητή θα υπάρξει καταγγελία στα αρμόδια όργανα προκειμένου να κινηθούν τυχόν πειθαρχικές ή άλλες διαδικασίες ή το γεγονός, προφανώς με ευθύνη του διαιτητή «καλυφθεί».

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr