Κλείσιμο

Ο Κλάους έκανε δώρο το τρίποντο στον ΠΑΟΚ μέσα στην Μυτιλήνη

Με ηγέτη τον Στέφανο Αθανασιάδη που σημείωσε δύο τέρματα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας της Καλλονής με 3-1 και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα όταν ο Ροντρίγκες έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Κλάους με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της Μυτιλήνης.

Στο 41 οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι λόγω παράβασης του Σκόνδρα πάνω στον Μπαργκάν και ο Μανούσος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 1-1 για την ομάδα του.

Η Καλλονή στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε ανεβασμένη και έχασε δύο ευκαιρίες στο 58΄ με τον Μπαργκάν και στο 59΄ με τον Κεϊτά για να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Κόντρα στην ροή της αναμέτρησης οι Θεσσαλονικείς ήταν εκείνοι που έφτασαν στο 2-1 στο 76΄ με σκόρερ και πάλι τον Αθανασιάδη έπειτα από γύρισμα του Μακ. Το τελικό 3-1 για την ομάδα του Τούντορ διαμορφώθηκε στο 90΄ με τον Μυστακίδη έπειτα από ατομική ενέργεια του Ροντρίγκες.

Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς η Καλλονή, λόγω αποβολής του Κεϊτά στις καθυστερήσεις.

Καλλονή: Δαύκος, Τσαμπούρης, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Γιορέντε (86' Χιντασέλι), Καλτσάς (89' Γιούρακης), Μπαρκάν, Γεωργίου, Κεϊτά, Σάμπα (80' Μάρκοβιτς) και Μανούσος.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης, Ροντρίγκες, Λέοβατς (60' Μυστακίδης), Πέλκας (65' Γκολάσα), Μακ (λ.τ. 80' Κωνσταντινίδης) και Αθανασιάδης.
Πηγή: soccerplus.gr