Μία αγωνιστική χωρίς θεατές στον Ηρακλή, πρόστιμο στην ΑΕΚ

Μπορεί η τιμωρία του Παναθηναϊκού να ήταν εξοντωτική , όμως τόσο ο Ηρακλής όσο και η ΑΕΚ δεν γλίτωσαν τις "καμπάνες" για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Πιο συγκεκριμένα, ο "Γηραιός" τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 51.000 ευρώ, ενώ η "Ενωση" καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 27.000 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 11ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή ποσού πενήντα ενός χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα.

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 22/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/1371-11 μ ζ΄Έκθεση της Αστυνομίας». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι επτά χιλιάδων ευρώ".
Πηγή: soccerplus.gr