"Πτήση" στην 2η θέση η ΑΕΚ με την νίκη επί του Παναιτωλικού

Η ΑΕΚ επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0 στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League και «σκαρφάλωσε» με αυτόν τον τρόπο στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο Γιόχανσον έβαλε μπροστά την Ένωση στο 44΄ σκοράροντας για δεύτερη σερί αναμέτρηση, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 74΄ ο Πλατέλλας σημείωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα του Πογιέτ έπειτα από ασίστ του Τζιμπούρ ο οποίος κέρδισε και πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε άστοχα ο Μάνταλος.

Με παίκτη λιγότερο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η ομάδα του Αγρινίου λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Πάουλο στο 87΄, ο οποίος πήγε να... σακατέψει τον Μπαρμπόσα.

Σε ανοδική πορεία φαίνεται να βρίσκεται η "Ένωση" που πήρε τη νίκη παίζοντας καλό ποδόσφαιρο σε κάποια χρονικά διαστήματα. Ψάχνει να βρει το ρυθμό της η ομάδα του Πογέτ, ο οποίος «έχασε» τον Θέσαρ Άρθο με τραυματισμό στο φινάλε της αναμέτρησης.

Oι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογέτ):
Μπαρόχα, Ντίντακ, Άρθο (85’ Λαμπρόπουλος), Κολοβέτσιος, Γκάλο, Σιμόες, Μάνταλος, Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε (60’ Πλατέλλας), Αραβίδης (69’ Τζεμπούρ).

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας (80' Ζαρκάδας), Κούσας, Μάκος, Μάρτιν, Παπάζογλου, Μάρκος Πάουλο, Ουάρντα (68' Κουτρουμάνος), Βιγιαφάνες, Κάπελ (57' Ρουσκουγιέδα), Μαρκόφσκι.
Πηγή: soccerplus.gr