Στραπάτσο ΠΑΟ στο Καυτανζόγλειο στο ντεμπούτο Στραματσόνι και Εσιέν

Με μία "ροπαλιά" του Απόστολου Βέλλιου στο 23ο λεπτό ο Ηρακλής έριξε στο καναβάτσο τον Παναθηναϊκό (1-0). Με το... αριστερό το ντεμπούτο για τον Αντρέα Στραματσόνι, αλλά και για τον Μίκαελ Εσιέν που αγωνίστηκε πάντως για 90 λεπτά.

Το "τριφύλλι" παρουσιάστηκε με αρκετά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, με το 4-4-2 του Στραματσόνι να μην λειτουργεί καλά. Ετσι, οι γηπεδούχοι "χτύπησαν" με αντεπιθέσεις, κατάφεραν να σκοράρουν με ωραίο τελείωμα του Βέλλιου και να πάνε στα αποδυτήρια σε θέση οδηγού.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Παναθηναϊκός πίεσε για να ισοφαρίσει, όμως οι Θεσσαλονικείς αμύνθηκαν σωστά, με αποτέλεσμα να μην απειληθούν ιδιαίτερα από τους παίκτες των "πρασίνων" και να πανηγυρίσουν μία μεγάλη νίκη.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός είδε τον Πανιώνιο να τον πιάνει στη δεύτερη θέση (!) και τον Αστέρα Τρίπολης να παραμένει σε απόσταση βολής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρακλής (Παπαδόπουλος):
Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Μπουλούτ (75' Χαντί), Βέλλιος, Ρομάνο (87' Περόνε), Πασάς.

Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος (73' Μαρινάκης), Ταυλαρίδης, Αμπέντ (86' Κλωναρίδης), Σάντσεθ, Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν (58' Νίνης), Καρέλης.
Πηγή: soccerplus.gr