Μπούρμπος: Δύσκολο το ματς με Ηρακλή, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη

Ο Χρήστος Μπούρμπος παραδέχθηκε ότι επηρεάστηκε ο Παναθηναϊκός από τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στο «Απόστολος Νικολαΐδης». «Δεν ήμασταν καλά τις πρώτες ημέρες, ώρα κοιτάμε μπροστά», σχολίασε ο έμπειρος δεξιός μπακ μέσω της Nova. Παράλληλα, μίλησε για την αναμέτρηση του Σαββάτου (28/11, 19:30) κόντρα στον Ηρακλή και τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί για τον ίδιο και την υπόλοιπη ομάδα με την άφιξη του Αντρέα Σταματσόνι.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την ψυχολογία της ομάδας μετά τα όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο το περασμένο Σάββατο: «Τις πρώτες ημέρες δεν ήταν η καλύτερη δυνατή η ψυχολογία μας για να πούμε την αλήθεια. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά. Είναι κάτι καταδικαστέο και από μας. Από την πλευρά μας το ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να κοιτάξει μπροστά, τα επόμενα παιχνίδια, διότι έχουμε πολύ δρόμο».

-το αν θεωρεί ότι θα επηρεάσει την ομάδα η όλη κατάσταση όπως πέρυσι: «Όπως είπα και πριν, τις προηγούμενες ημέρες δεν ήμασταν καλά. Ωστόσο, θεωρώ ότι υπάρχουν στόχοι στην ομάδα. Υπάρχουν παιδιά που θέλουν να αποδείξουν πράγματα και σε ατομικό επίπεδο και για την ομάδα. Πιστεύω ότι δεν θα είναι όπως πέρυσι, διότι ήταν και αργότερα στη σεζόν. Νομίζω ότι δεν θα είναι όπως πέρυσι και τα παιδιά έχουν κίνητρο να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι».

-το πόσο δύσκολο είναι να αφήσει ένας ποδοσφαιριστής πίσω του τα όσα συνέβησαν: «Σίγουρα, να μην λέμε ψέματα, μας επηρεάζει. Από εκεί και πέρα, είναι στον καθένα μας το πόσο δυνατός είναι ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει, διότι είμαστε σε έναν μεγάλο σύλλογο και πρέπει να το αποδεικνύουμε αυτό κάθε μέρα. Ακόμα και στην προπόνηση».

-το ματς με τον Ηρακλή: «Δεν παύει να είναι από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό πάνω απ’ όλα στον Ηρακλή και να είμαστε εκατό τοις εκατό συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να πάρουμε αυτό το ματς. Είναι δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Θέλουμε να αποκτήσουμε αβαντάζ με τον καινούργιο προπονητή, προσπαθούμε να κάνουμε κάποια καινούργια πράγματα και θεωρώ ότι δουλεύουμε αρκετά καλά ώστε να τα βγάλουμε και να πάρουμε τη νίκη».

-τις διαφορές που έχει διακρίνει επί Στραματσόνι: «Ο κάθε προπονητής έχει διαφορετική φιλοσοφία. Δουλεύουμε αρκετά πάνω στην τακτική. Έχει αλλάξει και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Χρησιμοποιεί άλλο σύστημα εννοώ. Δουλεύουμε αρκετά για να τα αφομοιώσουμε ώστε να βγούνε στο παιχνίδι, για να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερη».

-το αν αποτελεί δεύτερη ευκαιρία γι’ αυτόν: «Όπως δούλευα με τον καινούργιο προπονητή, θα συνεχίσω να δουλεύω. Από εκεί και πέρα είναι να κρίνει αν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Θα δείξει στη συνέχεια».
Πηγή: soccerplus.gr