Ξέσπασμα Βαλμπουενά εναντίον Μπενζεμά για τον εκβιασμό!

Σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», ο ποδοσφαιριστής της Λιόν αναφέρεται σε όσα έχουν συμβεί από το καλοκαίρι που μας πέρασε και δηλώνει απογοητευμένος από την στάση που κράτησε ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είμαι απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του Καρίμ. Για να πω την αλήθεια, είναι κάτι περισσότερο από απογοητευμένος. Δείχνει έλλειψη σεβασμού. Διαπίστωσα πως η σχέση μας δεν ήταν τόσο ειλικρινής όσο νόμιζα. Με περνούσε για βλάκα. Θεωρώ περίεργο που μου έλεγε να πάω να συναντήσω εκείνον που με εκβίαζε και επέμενε σε αυτό.

Μου έλεγε να πάω να συναντήσω έναν αξιόπιστο φίλο του, που θα μπορούσε να τακτοποιήσει το θέμα με πληρωμή. Ο Σισέ, που με είχε πάρει για να μου πει πως έχει ακούσει για ένα τέτοιο sex tape, ποτέ δεν με κάλεσε να συναντήσω κάποιον, σε αντίθεση με τον Καρίμ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαλμπουενά, ο οποίος, μάλιστα, φαίνεται πως αμφισβητεί ότι υπάρχει όντως αυτό το ερωτικό βίντεο.

«Νιώθω σαν να με έχουν ξεγελάσει. Δεν θα το έκανα αυτό ούτε στο χειρότερο εχθρό μου. Ο Καρίμ με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως δεν μπορεί να εμπλακεί το όνομά του σε αυτή την ιστορία, αλλά δεν μπορώ να υπερασπιστώ κάποιον που συμπεριφέρθηκε κατά αυτό τον τρόπο. Οι αρχές μού είπαν πως δεν χρειάζονται την κατάθεσή μου, γιατί έχουν ήδη κασέτες που αποδεικνύουν την εμπλοκή του Καρίμ.

Για την ώρα δεν έχω δει κανένα βίντεο. Κανείς δεν ξέρει αν υπάρχει. Αμφισβητώ κι εγώ την ύπαρξή του. Όταν ζήτησα αποδείξεις, δεν μου έδειξαν τίποτα. Μπορεί και να έχω κάνει τέτοια βίντεο, αλλά ίσως αυτοί να μην έχουν τίποτα στα χέρια τους. Μπορεί απλώς να είδαν κάτι και τίποτα περισσότερο» ήταν τα λόγια του άσου της Λιόν, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες κλήθηκε για κατάθεση από τις δικαστικές αρχές των Βερσαλλιών, που ερευνούν την υπόθεση.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και, μάλιστα, στα δύο πρόσφατα φιλικά της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντιντιέ Ντεσάμπ, άφησε εκτός αποστολής και τους δύο ποδοσφαιριστές, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για τον ενδεχόμενο κίνδυνο να χάσουν το Euro 2016, που θα διεξαχθεί στην πατρίδα τους. «Όχι και να κατηγορηθώ εγώ επειδή ο Καρίμ μπορεί να τεθεί εκτός εθνικής ομάδας!

Εγώ είμαι το θύμα σε αυτή την υπόθεση και απλώς θέλω να προφυλάξω τον εαυτό μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω μαζί του. Έχω ξαναπαίξει με παίκτες που δεν τα πήγαινα καλά. Θέλω να διαχωρίσω το αθλητικό κομμάτι με ό,τι συνέβη. Η απόφαση της δικαιοσύνης δεν εξαρτάται από εμένα. Μπορώ να ξαναπαίξω στην ίδια ομάδα με τον Καρίμ, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα είναι ο καλύτερος φίλος μου» κατέληξε ο Βαλμπουενά.
Πηγή: skai.gr