Champions League: Πρώτη η Γιουβέντους - Όλα τα αποτελέσματα

Στον 1ο όμιλο, μετά το εντός έδρας στραπάτσο από την Μπαρτσελόνα το Σάββατο, η Ρεάλ επικράτησε με την ψυχή στο στόμα επί της Σαχτάρ (3-4) με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να τα κάνει όλα (2 γκολ, 2 ασίστ) κι εξασφάλισε την πρωτιά. Περίπατος και για την Παρί (0-5 τη Μάλμε).

Στον 2ο όμιλο, παρότι η ΤΣΣΚΑ είχε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες, η Βόλφσμπουργκ με τον Αντρέα Σίλρε να «δαγκώνει» στην αντεπίθεση, επικράτησε 2-0 στη Μόσχα και βρέθηκε στην πρώτη θέση του ομίλου! Μόνο στο Europa ελπίζουν οι Ρώσοι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αϊντχόβεν (0-0) στο «Ολντ Τράφορντ» και πλέον θα παίξει το μέλλον της στο Champions League στον «τελικό» με την Βόλφσμπουργκ στην τελευταία αγωνιστική.

Στον 3ο όμιλο, χάρη σε δύο γκολ του πρώτου της σκόρερ, Αντουάν Γκριεζμάν, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Γαλατάσαραϊ στο «Βιθέντε Καλντερόν», προκρίθηκε στους «16» του Champions League και πλέον η πρωτιά θα κριθεί στο τελευταίο ματς, κόντρα στην Μπενφίκα, η οποία μετά το 2-2 με την Αστάνα, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Τέλος, στον 4ο όμιλο, η Γιουβέντους με γκολ του Μάντζουκιτς, αλλά μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζίτζι Μπουφόν προσπέρασε την Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή του ομίλου (1-0) ενώ η Γκλάντμπαχ πήρε την πρώτη της νίκη στο εντυπωσιακό 4-2 επί της Σεβίλλης.

Δείτε αναλυτικά τους ομίλους και τα αποτελέσματά τους ενώ πατώντας στο πεδίο «λεπτό προς λεπτό», μπορείτε να δείτε ξανά τη live περιγραφή των αναμετρήσεων καθώς κι όλα τα γκολ τους:

1ος Όμιλος

Σαχτάρ-Ρεάλ Μαδρίτης 3-4

Μάλμε-Παρί Σεν Ζερμέν 0-5

Βαθμολογία

1. Ρεάλ Μαδρίτης 13

2. Παρί Σεν Ζερμέν 10

3. Σαχτάρ 3

4. Μάλμε 3

2ος Όμιλος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αϊντχόφεν 0-0

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Βόλφσμπουργκ 0-2

Βαθμολογία

1. Βόλφσμπουργκ 9

2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 8

3. Αϊντχόφεν 7

4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4

3ος Όμιλος

Αστάνα-Μπενφίκα 2-2

Ατλέτικο Μαδρίτης-Γαλάτασαραϊ 2-0

Βαθμολογία

1. Ατλέτικο Μαδρίτης 10

2. Μπενφίκα 10

3. Γαλατάσαραϊ 4

4. Αστάνα 3

4ος Όμιλος

Γιουβέντους-Μάντσεστερ Σίτι 1-0

Γκλάντμπαχ-Σεβίλλη 4-2

Βαθμολογία

1. Γιουβέντους 11

2. Μάντσεστερ 9

3. Γκλάντμπαχ 5

4. Σεβίλλη 3
Πηγή: skai.gr