Κλείσιμο

Ρανιέρι: Δεν είδα να βελτιώνεται η Ελλάδα μετά από μένα

Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα, ο προπονητής που οδηγεί τη Λέστερ από νίκη σε νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, ρωτήθηκε για τις δύσκολες περιόδους της καριέρας του και για τις ομάδες που αποτέλεσαν προκλήσεις. «Θα έλεγα την Κάλιαρι, τη Φιορεντίνα και την Βαλένθια. Έπρεπε να δουλέψω σε συγκεκριμένο πρότζεκτ και οι διοικήσεις μου ανέθεσαν να χτίσω κάτι από το μηδέν» ήταν αρχικά η απάντηση του Ρανιέρι.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Ιταλό προπονητή και για την εμπειρία του στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ελλάδας και η απάντηση ήταν... φαρμακερή! «Βασικά μπορώ να πω ότι δεν... κάηκα από τις ήττες που είχα με την Ελλάδα. Νομίζω, βέβαια, ότι η κατάσταση εκεί δεν έχει βελτιωθεί και ιδιαίτερα από όταν έφυγα» ήταν τα λόγια του Ρανιέρι.

Ο τεχνικός της Λέστερ μίλησε και για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Λουίς φαν Χάαλ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αντιμετωπίσουμε μια σπουδαία ομάδα και έναν σπουδαίο προπονητή. Θυμάμαι πολύ καλά ότι έχω νικήσει τον φαν Χάαλ και τις τρεις φορές που έχουμε τεθεί αντιμέτωποι».
Πηγή: skai.gr