Κλείσιμο

Δεν ξεκίνησε το ντέρμπι των αιωνίων με απόφαση του διαιτητή Ανδρέα Παππά

Αναβλήθηκε το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική, εξαιτίας της έντασης που προηγήθηκε έξω από το Απόστολος Νικολαϊδης αλλά και στις εξέδρες του γηπέδου.

Στον αγωνιστικό χώρο έπεσε φωτοβολίδα ενώ αστυνομικός τραυματίστηκε από καρέκλα.

Ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς μετά από 45 λεπτά διαβουλεύσεων αποφάσισε ότι τελικά δεν πρόκειται να ξεκινήσει το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Όταν έγινε γνωστό στον κόσμο ότι το ματς δεν πρόκειται να διεξαχθεί, έγινε η έκρηξη. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Οι οπαδοί των «πράσινων» επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις.

Στο γήπεδο έχουν προκληθεί ζημιές. Το άγριο ξύλο στη Λεωφόρο επεκτάθηκε και στις κεντρικές θύρες και για την ακρίβεια, όπου βρίσκονται αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αστυνομία έχει προχωρήσει σε αρκετές συλλήψεις. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι ήρεμα γύρω από το γήπεδο.

Θα πρέπει να πούμε, ωστόσο, ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία διάθεση να γίνει το ματς και η απόφαση να μην βγει στο γήπεδο πάρθηκε όταν έπεσε η φωτοβολίδα 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.


Πηγή: skai.gr