Ο Νίκος Κυζερίδης και η μάχη του με την επάρατη νόσο

Τον δικό του "Γολγοθά" ανεβαίνει τα τελευταία τρία χρόνια ο Νίκος Κυζερίδης, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε νοσοκομείο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας για να καταπολεμήσει τον καρκίνο στους λεμφαδένες.

Στο πλευρό του 46χρονου βρίσκονται η γυναίκα του, οι τρεις κόρες του, αλλά και ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος ενίσχυσης Φιλανθρωπικών ιδρυμάτων Charityidols, ο οποίος μέσω αρκετών δράσεων προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για την οικονομική ενίσχυση του Νίκου Κυζερίδη, καθώς τα έξοδα της θεραπείας του είναι δυσβάστακτα.

Βέβαια, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή δεν ξέχασαν οι φίλοι του Αρη, οι οποίοι αποφάσισαν να τον βοηθήσουν. Ετσι, στους επόμενους δύο εντός έδρας αγώνες της μπασκετικής ομάδας και στο επόμενο εντός έδρας ματς του ποδοσφαιρικού τμήματος θα πραγματοποιηθεί έρανος με τα χρήματα να πηγαίνουν στον Νίκο Κυζερίδη.

Οι λογαριασμοί στους οποίους μπορεί όποιος επιθυμεί να καταθέσει χρηματικό ποσό είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6562-128717-706 (Για κατάθεση εντός τραπέζης με σημείωση «Δωρεά προς Charityidols ΥΠΕΡ Νίκου Κυζερίδη»)

IBAN: GR62 0171 5620 0065 6212 8717 706 (Για ηλεκτρονική μεταφορά από Πειραιώς ή άλλη τράπεζα εσωτερικού/εξωτερικού με σημείωση «Δωρεά προς Charityidols ΥΠΕΡ Νίκου Κυζερίδη»)

PAYPAL: info@charityidols.gr (Με σημείωση Δωρεά προς Charityidols ΥΠΕΡ Νίκου Κυζερίδη)

Παράλληλα, ο Αγροτικός Αστέρας, ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί ο Νίκος Κυζερίδης, εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης, τονίζοντας ότι έχει υπάρξει επαφή με τον ποδοσφαιρικό Αρη, προκειμένου να πραγματοποιηθεί φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων, τα έσοδα του οποίου θα πάνε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει ότι επικοινώνησε με τους παράγοντες του Α.Σ. Άρη και συμφώνησε για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με σκοπό την ενίσχυση του πρώην άσου και αρχηγού των δύο ιστορικών ομάδων, του Νίκου Κυζερίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Επί του παρόντος ρυθμίζονται μεταξύ των διοικούντων διαδικαστικά ζητήματα και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις με τις απαραίτητες πληροφορίες.

Το δεδομένο είναι ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την περίοδο των εορτών και ότι άπαντες επιθυμούν να κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να στηρίξουν το Νίκο Κυζερίδη και την οικογένεια του".
Πηγή: soccerplus.gr