Super League: Διαμαρτυρίες για την διαιτησία σε τέσσερις αναμετρήσεις

"Βροχή" οι διαμαρτυρίες από ομάδες, παράγοντες και παίκτες αναφορικά με τις διαιτητικές αποφάσεις της 9ης αγωνιστικής. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να διαμαρτυρηθεί για τις αποφάσεις του Τζήλου στην αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Η αρχή έγινε από τον πρόεδρο της Καλλονής, Νίκο Μιχαλάκη, ο οποίος μέσω δήλωσης άφησε αιχμές για την διαιτησία έπειτα από την ήττα της ομάδας του με 2-1 από τον Πλατανιά εκτός έδρας.

Ακολούθησε επίσημα ανακοίνωση από πλευράς Παναθηναϊκού στην οποία υπήρξαν αιχμές για τα «ανθρώπινα λάθη του Μήτσιου που όλως τυχαίως ευνόησαν τον ΟΣΦΠ», με τους «πράσινους» να αναφέρονται στο 2-0 των «ερυθρολεύκων» μέσα στην Βέροια όπου υπήρξαν φωνές και για τα δύο τέρματα που πέτυχε η ομάδα του Σίλβα.

Μάλιστα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και τις διαιτητικές αποφάσεις υπήρξε αναφορά και από τον τερματοφύλακα της Βέροιας, Τζόναθαν Λόπεζ ο οποίος υπογράμμισε μέσω fb πως τέτοια φαινόμενα μόνο στην Ελλάδα παρατηρούνται, εστιάζοντας στο τέρμα του Ιντέγε και κατά πόσο έπρεπε αυτό να μετρήσει ή όχι.

Τα παράπονα δεν έλειψαν ούτε στην Τρίπολη, όπου ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Αστέρα, με τον τεχνικό των Θεσσαλονικέων, Ιγκόρ Τούντορ, να κάνει λόγο για έξτρα παίκτη με τον οποίο αγωνίστηκαν οι Αρκάδες, υπονοώντας τον διαιτητή Παππά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Για τον σημερινό αγώνα (ως συνέχεια όσων έχουν προηγηθεί) δεν χρειάζεται να προσθέσουμε απολύτως τίποτα. Είδαν ακόμα και οι… τυφλοί, που το πάνε. Απλώς μάθαμε τον επόμενο διεθνή! Περιμένουμε τη δημόσια τοποθέτηση του ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθης, που συνήθως αντιδρά άμεσα στις εξόφθαλμες αδικίες.»

Διαβάστε ΕΔΩ την κριτική για τη διαιτησία στον αγώνα Βέροια - Ολυμπιακός
Πηγή: soccerplus.gr