Κλείσιμο

"Με χέρι το πρώτο γκολ του ΟΣΦΠ, από ανύπαρκτο φάουλ το δεύτερο"

Τη διαιτησία του Μήτσιου στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια, σχολίασε ο κριτής του Master Ref, Κώστας Παπασταμάτης, τονίζοντας ότι διαιτησίες σαν του Μητσιου ενισχύουν την κουβέντα περί αναξιοπιστίας του ποδοσφαίρου.

Σχόλιο για τα "ανθρώπινα λάθη" του Μήτσιου περιλαμβάνονται σε ανακοίνωση του Παναθηναϊκού που εκδόθηκε μετά τον αγώνα της Βέροιας.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κώστα Παπασταμάτη:

"Αρχικά θέλω να πω, ότι η διαιτησία του Μήτσιου βοηθά τη γενικότερη συζήτηση περί αναξιοπιστίας του ποδοσφαίρου. Σε ότι αφορά το ματς, κακώς μέτρησε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, γιατί η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Ιντέγε και έτσι αποκτά πλεονέκτημα ο επιθετικός.Την ευθύνη την έχουν τόσο ο διαιτητής όσο και ο βοηθός που έβλεπε κάθετα τη φάση.

Ο Μήτσιος έπρεπε να δώσει κίτρινη κάρτα στον Μποτία για σκληρά μαρκαρίσματα σε 1-2 περιπτώσεις πριν την κάρτα που τελικά του έβγαλε για το τάκλιν στον Μερεμπασβίλι. Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού δεν υπάρχει, αφού προήλθε από ανύπαρκτο στο φάουλ που καταλόγισε ο Μήτσιος. Δεν υπάρχει χέρι, η μπάλα βρίσκει στο στήθος του ποδοσφαιριστή της Βέροιας.

Για τις φωτοβολίδες, θα έπρεπε ο διαιτητής να κάνει προσωρινή διακοπή, να πάει στον 4ο, να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου αν έπεφταν ξανά να διακόψει.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr