Συγχαρητήρια πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας στον «χρυσό» Πετρούνια

Τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Γλασκώβης, απηύθυναν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής και ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Οι διαδοχικές, πάντοτε κορυφαίες, επιτυχίες σας, μ’ επιστέγασμα την σημερινή που σας έφερε στην κορυφή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής στους κρίκους, αποτελούν αμάχητο τεκμήριο επιβεβαίωσης της λαμπρής αθλητικής σταδιοδρομίας σας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παυλόπουλος. «Πέραν τούτου όμως, οι επιδόσεις σας συνιστούν πραγματική τιμή για την Ελλάδα αλλά και υψηλό παράδειγμα δύναμης και ήθους για τους συναθλητές σας, και όχι μόνον. Θερμά συγχαρητήρια» προσθέτει ο κ. Παυλόπουλος.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Πολιτισμού Σταύρος Κοντονής τόνισε: «μια ακόμη σπουδαία διάκριση χάρισε στη χώρα μας ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, αποδεικνύοντας την τεράστια κλάση του. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε ότι όταν το ταλέντο συνδυάζεται με συστηματική δουλειά η επιτυχία είναι δεδομένη. Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αλλά και συνολικά για την εξαιρετικά πετυχημένη πορεία του».

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας σήκωσε την Ελληνική σημαία ψηλά και μας έκανε όλους υπερήφανους! Θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη αυτή επιτυχία» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.
Πηγή: skai.gr