Κύπελλο Ελλάδος: Ανατροπή κατά το ήμισι για Εργοτέλη στην Ζάκυνθο

Ζάκυνθος και Εργοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2)στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Κρητικοί βρέθηκαν να χάνουν με δύο τέρματα διαφορά, ωστόσο κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή κατά το ήμισυ, παίρνοντας στο τέλος τον βαθμό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και απείλησαν την αντίπαλη εστία στο 5΄ και στο 12΄ με τον Ζαϊρί. Στο 28΄ κατάφεραν τελικά να ανοίξουν το σκορ με τον Βυθούλκα έπειτα από πάσα του Ζαϊρί, ενώ τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους έγινε το 2-0 πάλι με τον ίδιο παίκτη.

Ο Εργοτέλης μείωσε στο 1-2 με τον Ρέντζα στο 72΄, ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 83 έφτασε στο τελικό 2-2 με τον Ινιατς.

Οι συνθέσεις:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Γεωργακόπουλος, Στασινόπουλος, Καμπούρης, Ρ. Πέττας, Ορφανίδης, Ναζίμ, Πεχλιβανόπουλος, Ταυταρίδης, Ζαϊρί, Βυθούλκας, Κάρδαρης (65' Πέττας)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Άλλα, Γιαλούσης, Πίτσος, Ρέντζας, Ντος Σάντος, Φουκαράκης (60' Κυριακόπουλος), Κούτρης, Στεφάνοβιτς, Δωματάς, Ίνιατς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 0-0

Εχοντας από ένα δοκάρι έκαστος, αλλά μην καταφέρνοντας να βρουν δίχτυα Πανσερραϊκός και Κισσαμικός έμειναν στο 0-0, στις Σέρρες, για πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Κατσαβάκης):
Ανδρούτσος, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Προβατίδης, Κουκόλης, Κιόσε, Πόποβιτς, Ατματσίδης, Ρούτσης, Παπαστεργίου, Στεργιανός

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσικουδάκης, Σουμπασάκης, Πότσι, Βουρβαχάκης, Τσουβαλτσίδης, Ταραλίδης, Μάντζης, Τσοντάκης, Σμίλτος, Μάνιας
Πηγή: soccerplus.gr