Κλείσιμο

Μόνο πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον αγώνα με τη Ντόρτμουντ

Ο ΠΑΟΚ έμαθε την ποινή που του επέβαλλε η UEFA για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της ομάδας με την Ντορτμουντ στην Τούμπα στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και η οποία τον ικανοποιεί...

Ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να βγάλει από τα ταμεία του το ποσό των 70.000 ευρώ ως πρόστιμο για τα γεγονότα που ακολούθησαν της λήξης του αγώνα.

Πρόκειται για μια ποινή η οποία μπορεί να θεωρηθεί καλή καθώς υπήρχε ανοικτό το ενδεχόμενο αυτή να είναι σαφώς βαρύτερη, με την UEFA να ορίζει ακόμη και το «κλείσιμο» θυρών στο γήπεδο.

Για τους λόγους αυτούς και οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ανακουφισμένοι. Αυτό και επισημαίνουν στις πρώτες τους αντιδράσεις γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η τιμωρία θα μπορούσε να είναι πιο σκληρή.

Ωστόσο εκεί που στέκονται περισσότερο οι διοικούντες τον «Δικέφαλο» είναι αλλού. Στο γεγονός ότι η τιμωρία αυτή θα πρέπει να είναι και η τελευταία που θα επιβληθεί στην ομάδα. Ένα σημείο στο οποίο έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στον ΠΑΟΚ και φάνηκε και στο παιχνίδι που ακολούθησε το ματς με την γερμανική ομάδα, δηλαδή, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το πρόστιμο ανέφερε χαρακτηριστικά:

Πηγή: skai.gr