Επαφή Γκιρτζίκη με Γκους Χίντινκ για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας

Η Εθνική έχει μπροστά της παιχνίδι (8/10, 21:45) για τα προκριματικά του Euro 2016 κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία, αλλά δεν είναι το μόνο θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους της ΕΠΟ τη δεδομένη στιγμή.

Υπάρχει η υπόθεση του νέου προπονητή που «τρέχει», καθώς ούτως ή άλλως δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και στην άκρη του μυαλού υπάρχουν τα προκριματικά για το Μουντιάλ 2018.

Όπως αναφέρεται στην «Live Sport» έγινε συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Γκιρτζίκη και τον Γκους Χίντινκ που έχει περάσει από μεγάλες ομάδες. Εθνικές και μη. Ολλανδία, Ρωσία, Τουρκία όπως Τσέλσι, Βαλένθια, Αϊντχόφεν αυτές που ξεχωρίζουν.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ συναντήθηκε με ανθρώπους της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της γειτονικής χώρας και ο 69χρονος τεχνικός όταν δεν έχει δουλειά μένει σε ένα πολυτελές σπίτι που έχει στην Πόλη, το οποίο «βλέπει» στον Βόσπορο.

Ο πολύπειρος τεχνικός είναι χωρίς δουλειά από τον περασμένο Ιούνιο, όταν και λύθηκε η συνεργασία του με την Ομοσπονδία της Ολλανδίας, καθώς οι «οράνιε» τα πήγαιναν πολύ άσχημα στα προκριματικά του Euro 2016.

Πάντως, πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Στον Σούστερ είχε γίνει προσφορά με απολαβές περίπου 650.000 ευρώ (στους συνεργάτες του «χάλασε» το deal και όχι στο οικονομικό), ενώ ο Χίντινκ έπαιρνε πάνω από τα τετραπλάσια στην εθνική Ολλανδίας και Ρωσίας. Και μόνο από αυτό μπορεί να καταλάβει κανείς ότι είναι μια περίπτωση που δεν μοιάζει εφικτή.
Πηγή: skai.gr