Ο Μάντζιος "καθάρισε" τον Αστέρα Τρίπολης, "Χ" στη Νέα Σμύρνη

Ο Λεβαδειακός πέτυχε την πρώτη του εντός έδρας νίκη με τον Μάτζιο σε μεγάλη μέρα, κερδίζοντας τον Αστέρα με 2-1. Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανθρακικός πήρε το βαθμό στα... χασομέρια ισοφαρίζοντας τον Πανιώνιο (1-1).

Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης 2-1

Το πρώτο του εντός έδρας τρίποντο πανηγύρισε ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί επικράτησαν 2-1 του Αστέρα Τρίπολης, με μεγάλο πρωταγωνιστή των Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των νικητών.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο ορεξάτοι στο ματς, με τους Αρκάδες να φαίνεται πως είχαν περισσότερο το μυαλό τους στην αναμέτρηση με την Σάλκε για το Europa League, δίνοντας την δυνατότητα στον Βαγγέλη Μάντζιο να τους τιμωρήσει.

Ο αρχηγός του Λεβαδειακού ήταν αρκετά κινητικός και κατάφερε να σκοράρει στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (45’+1’) με σέντρα σουτ και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (49’) με "σεντερφορίσιο" τελείωμα.

Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να αντιδράσει στα τελευταία 20 λεπτά της αναμέτρησης, όμως η μείωση του σκορ ήρθε καθυστερημένα με κεφαλιά του Γιάννου (87’) και το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητές τους Βοιωτούς.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Μάντζιος):
Τσιντώτας, Εντουίν, Μίνγκας (77’ Θέος), Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Στάθης, Μουλόπουλος, Ναβάρο (58’ Γιακουμάκης), Μάρκοβιτς (68’ Μάρκοβιτς), Γιάχιτς, Β. Μάντζιος.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Γιαννούλης, Σανκαρέ (59’ Μούκαμ), Γκοϊάν, Λούι (83’ Ζησόπουλος), Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Δημούτσος (Κουρμπέλης), Μάσα, Σκούρτης, Γιάννου.

Πανιώνιος - Πανθρακικός 1-1

Ο Πανιώνιος κρατούσε στα χέρια του ένα σημαντικό εντός έδρας τρίποντο, όμως με ένα γκολ του Ντιγκινί στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πανθρακικός κατάφερε να πάρει το πρώτο του βαθμό μακριά από την έδρα του.

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να έχουν μπει καλύτερα στο ματς, όμως οι "κυανέρυθροι" σταδιακά βελτιώθηκαν και άνοιξαν το σκορ στο 38’ με δράστη τον Μπακασέτα, ενώ στο 21’ είχαν προειδοποιήσει την ομάδα της Κομοτηνής με το σουτ του Βιγιάλμπα να σταματά στο δοκάρι.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι θέλησαν να "καθαρίσουν" το ματς, όμως δεν κατάφεραν να κάνουν το 2-0 και το πλήρωσαν στο φινάλε (93'), με τον Ντιγκινί να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Μπουμάλ (70’ Χαλκιαδάκης), Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Ριζβάνης, Χατζηισαίας, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Βιγιάλμπα, Καραμάνος, Μπακασέτας.

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σερφά, Ποτουρίδης, Μεχία, Χαβίτο, Ροτζέριο (65’ Ηλιάδης), Ντιγκινί, Μπαϊκαρά, Μακρόπουλος (53’ Βάλτερ), Χασομέρης.

Πηγή: soccerplus.gr