Κλείσιμο

Επικοινωνία Κοντονή-Γκιρτζίκη και προειδοποίηση για Grexit

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, είχε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, λίγο πριν προσκαλέσει στο γραφείο του τους εκπροσώπους των ομάδων που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης).

Ο κ. Κοντονής κατέστησε σαφές στον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πως πρέπει να εφαρμόσει το αθλητικό νόμο, στελεχώνοντας και το Διαιτητικό Δικαστήριο με τακτικούς δικαστές, διαφορετικά θα υπάρξουν κυρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού αναμένεται να προειδοποιήσει τους εκπροσώπους των τριών ομάδων πως σε περίπτωση που δεν αλλάξει η στάση της ΕΠΟ, τότε ενδέχεται η ΓΓΑ να προχωρήσει στην άρση της αναγνώρισης της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στον αποκλεισμό τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοντονής είχε μιλήσει στους εκπροσώπους των ομάδων που αγωνίζονταν στα ευρωπαϊκά κύπελλα (στην συνάντηση που έγινε τον Αύγουστο είχαν δώσει το παρών και εκπρόσωποι από Παναθηναϊκό και Ατρόμητο), ζητώντας τους να προσέξουν ιδιαίτερα το ζήτημα των τακτικών δικαστών, αλλά και το θέμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και της χρήσης καμερών στα γήπεδα.
Πηγή: soccerplus.gr