Κλείσιμο

Στο "Χ" τα παιχνίδια σε Αγρίνιο και Χανιά για τη Super League

Βέροια και Παναιτωλικός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (1-1) στην αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Super League στο Αγρίνιο. Ο Ηρακλής πήρε βαθμό εκτός έδρας από τον Πλατανιά (0-0) και τελείωσε το ματς με 10 παίκτες.

Παναιτωλικός - Βέροια 1-1

Πιο θετικό ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναιτωλικού, μάλλον δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Εμιλιάνο Ρομέρο, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 71' και μετά από 11 λεπτά κατάφερε να σκοράρει, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στους γηπεδούχους, τη στιγμή που έμοιαζαν να βρίσκονται σε... αδιέξοδο. Οι Αγρινιώτες ήταν καλύτεροι στο α' μέρος κόντρα στη Βέροια, αλλά ουσιαστικά άφησαν ένα ημίχρονο να περάσει ανεκμετάλλευτο, δίνοντας την ευκαιρία στη Βέροια να μείνει στη διεκδίκηση του ματς.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανασυντάχθηκαν, ανέβασαν την απόδοσή της, έχασαν ευκαιρίες και κατάφεραν να σκοράρουν στο 77' με σκόρερ τον ηγέτη τους, Θωμά Ναζλίδη. Ωστόσο, ο Αργεντινός των «καναρινιών» που πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των Αγρινιωτών, ισοφάρισε και αποσόβησε την ήττα για την ομάδα του.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Πόντες): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν, Μάκος (71' Ρουσκουγιέδα), Ντ. Μπεχαράνο (80' Βασιλείου), Ουάρντα, Κάπελ, Βιγιαφάνιες (71' Ρομέρο), Μαρκόβσκι

ΒΕΡΟΙΑ (Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Νέτο (88' Πούγγουρας), Μαραγκός, Εντζεγκέλε, Γιαννούλης, Σιόντης, Ιμπραΐμ, Βεργώνης, Ναζλίδης, Κόλα (72' Μαγιέφσκι), Γεωργιάδης (67' Μερεμπασβίλι)

Κάρτες: Κουτρομάνος (9'), Ντ. Μπεχαράνο (23') - Μαραγκός (36'), Ιμπραΐμ (42'), Γιαννούλης (67')

Γκολ: Ρομέρο (82') - Ναζλίδης (77').

Πλατανιάς - Ηρακλής 0-0

Ο Πλατανιάς πάλεψε με την ατυχία του, είχε πολλά κόρνερ (15), δοκάρι στο 81’ με τον Κουλιμπαλί, αλλά δεν κατόρθωσε, παρά να πάρει τον πρώτο του πόντο στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Ο Ηρακλής περιορισμένος σε παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του ματς, αγωνίστηκε για να μην ηττηθεί και τα κατάφερε εξαιτίας της τύχης, αλλά και της εξαιρετικής εμφάνισης του Περνίς, που κράτησε το μηδέν με καίριες επεμβάσεις. Με δέκα ποδοσφαιριστές, τελείωσε την αναμέτρηση ο Ηρακλής, λόγω αποβολής του Μπαρτολίνι.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Ντίνας, Στανισάβλιεβιτς (46' Μενδρινός), Γιακουμάκης, Μιλούνοβιτς (66' Ράμος), Πάγκαλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Καρλίτος (54' Σαραμαντάς), Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου, Πορτουλίδης (67' Μακρής), Λάζαρ, Κυριακίδης, Πασάς, Βέλλιος (75' Λουκίνας).

Κάρτες: 45'+1' Μπουκουβάλας, 51' Καρλίτος, 79' Κουλιμπαλί, 82' Σαραμαντάς, 90' Μπανανά

Κόκκινη κάρτα: 85' Μπαρτολίνι (δυο κίτρινες)
Πηγή: soccerplus.gr